Pa da ide brze. Treba u 7 dana stic izbalirat skoro cijelom selu. Usluge su u pitanju.Sto pun gas ?
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa da ide brze. Treba u 7 dana stic izbalirat skoro cijelom selu. Usluge su u pitanju.Sto pun gas ?
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Jedan od razlog taj sto je Nebojsa naveo, a drugi sto imam dosta po selu za stajnjak...Inace nema bolje od rolke.Sta se zezas sa kockicama kad vec imas utovarivac,kupuj rol presu............
Pa da ide brze. Treba u 7 dana stic izbalirat skoro cijelom selu. Usluge su u pitanju.
Ako se ovo odnosi na mene, ne gonim sa 560 presu. Samo njeg imam. A 558 i lifamka rade u tandemu kod komsije kod kojeg radim kad je sjenaza. A dal se isplati ili ne u to ne ulazim jer samo vozim. A manji traktor rijetko kad moze da radi sa njom jer radimo po brdovitom terenu. Radili smo malo sa 542 i nije moglo. Malo malo ga stjera u neki potok ili ne moze da izvuce presu uz brdo. Kad dodje sjenaza 558 i balirka se ne rastaju dokle god ima posla. 542 kosi, prevrce, zgrce i transportuje ponekad. A u potpunosti se slazem da za nju ne treba veci traktor od ferge. Al brdo zeza stvar.Mislim da čovek nema manji traktor ali opet da li je neophodno ići pun gas?
Imao sam MF14 ali ona nije pravila meke već prave tvrde bale. Razlika je bila samo u tome što nije imala noževe pa su bile malo "čupave" ali je nabijala bale kao i svaka obična presa.