Važno je da ona radi svoj posao.Moja je 73 godište a imao sam 12-cu 50-to godište koja je radila kao sat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato moja welger ima i bocne stezace pa stelujem bale kako hocuOve jesu 20 kg, jer je druga trava, sitnija, a nije bas ni suho sijeno bilo jedva sam ih utovario, neke su bile i po 25 kg , jedva sam ih utovario. Samo me muci malo sto ne mogu da nastelujem zadnje vintove ravnomijerno i da bale budu ravne, uvijek lijeva strana bude zategnuta barem za 5 cm navoja vise od desne, gledao sam vile sto donose sjeno u tunel one su u odlicnom stanji, fino donose masu, al dobro je i ovako
Promeni jezičak na petljačuZeza me nesto claas u zadnje vrijeme. Naime petljac napravi cvor i isti lako spadne sa petljaca, onda dok je bala u kanalu sve je ok, ali kada ispadne napolje i kad se kanap napregne cvor se razveze. Obicno na jednom kraju ostane pola cvora, a nekad se razveze totalno. E sad, stezao sam drzac i mijenjao, istina samo donji, dio drzaca i desava se isto. Jedino kada sam dotegao dobro petljac, stanje se malo popravilo ali opet ne sveze 3_4 bale u sto komada. Petljac mi izgleda na oko u redu, bez ostecenja. Neko nesto, nekakav savjet?