Balirka

pogledaj dodavač špage da li dobro uhvati obe špage,znači okini da veže i zatim polako okreći zamajac rukom i gledaj da li će dodavač uhvatiti obe špage i da li možda zaglavljuje pa očisti ispod njega

A popustati drzac,jel si probao?Vidi koliko je druga strana stegnuta.
Stvar je kod Claasa kad okreces u mestu polako,ono radi sve dobro,ali u brzini zeza.

ne košta ga ništa da pokuša i reci mi koju debljinu špage koristiš i da li je mekana ili kruta pod prstima

Momci niste dobro razumjeli, petljac lijepo uhvati oba kraja i sveze.Cvor je tu na bali sve dok je ona u kanalu, ali kad izadje napolje na onu dasku razveze se. Znaci cvor je labav, a koristim iskljucivo Tornado t500.

Da li kanap viri dovoljno iz cvora? Mozda je kratak i lako ispadne, i kod mene je labav cvor ali ne odvezuje nikako.

Da li kanap viri dovoljno iz cvora? Mozda je kratak i lako ispadne, i kod mene je labav cvor ali ne odvezuje nikako.
IMG]http://i61.tinypic.com/wiscwn.jpg[/IMG]Pojeli su ti se zarezi na ovom drzacu,il kupi nov ili stavi deblji kanap.

- - - - - - - - - -

wiscwn.jpg

Da li je ko probao da poravnja drzac kanapa na brusilici za ravno brusenje, posto oba dijela (pecurka i onaj manji, donji dio) imaju ravne povrsine. Trebalo bi da funkcionise, ako nema velike zajedenosti, jer bi se skinule odprilike samo dvije desete tj 0,2mm.
Ja cu da pokusam, pa ako se sta sjebe, uzmem nov mada mi se ne svidjaju ovi od male privrede. Jedino Botos, ali je covjek skup do bola.
Napomena_u pitanju je claas.

Teško da ćeš time nešto postići ali probaj ne košta te ništa.Nije Botoš jedini koji ima potrošne delove.Kod Roberta takođe imaš kvalitet uz niže cene.

Jes' baš tako, a dve radionice su manje od kilometar jedna od druge.... Još Apromet dođe bliže jer je blizu glavnog druma...

jel samo to il ima još nešto,ako je samo to to je problem od sat vremena posla i 60e para ako ideš prijeko i manje

samo jedna je,još ne znam kako je doslo do toga,nije klip,jedino da joj se nesto naslo na putu :sta:

Pogledaj u klipu što nabija između pregrada da nema nešto to obično u kukuruzni klip kukuruza sjebe stvar a možda ti se samo malo povila sa vremenom da nisi primjetio i eto zajebancije

evo i moje riviere starija je to presa cini mi se '66 godiste, ali radi posao :osmeh:

IMG_20150813_083036.jpg

IMG_20150813_122141.jpg
IMG_20150813_092521.jpg

IMG_20150813_124224.jpg

Poslednja izmena:

Ove jesu 20 kg, jer je druga trava, sitnija, a nije bas ni suho sijeno bilo jedva sam ih utovario, neke su bile i po 25 kg :osmeh:, jedva sam ih utovario. Samo me muci malo sto ne mogu da nastelujem zadnje vintove ravnomijerno i da bale budu ravne, uvijek lijeva strana bude zategnuta barem za 5 cm navoja vise od desne, gledao sam vile sto donose sjeno u tunel one su u odlicnom stanji, fino donose masu, al dobro je i ovako :ppozdrav:

Nazad
Vrh