Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
JA sam moju Somecu 3500s platio 2550 evra... Extra presa....Pozdrav drugari.............ima li neko od vas preporuku za balirku do 2.500-2.600 eura....ako neko zna da se prodaje, a da mu je poznata balirka ili prodavac
Hvala unapred......
Može i na PP
mislio sam na pojedine djelove gdje ih mogu nabavit na koju adresu da se obratim gdje imaju za te prese djelovi
Pozdrav drugari.............ima li neko od vas preporuku za balirku do 2.500-2.600 eura....ako neko zna da se prodaje, a da mu je poznata balirka ili prodavac
Hvala unapred......
Može i na PP
Presu sa zmaj kombajna poznajem,tu nema sabijanja,samo skupljanje i vezanje.Ovo je vec nesto drugo,ozbiljnije,ima podesavanja...Imam presu za meko baliranje skinuta sa kombajna,ranije smo balirali slamu sa njom.Ne znam koliko rodjak kosi godisnje,ali tesko je raditi sa mekim balama,prvo pakovati na prikolicu je tesko,u supi prolece noga i slicno.Ima sad balirki za tvrdo baliranje kakivih hoces sa relativno male pare.