MONTOYA
Član
Pun Bogatić 630 i 730...to je ovde statusni simbol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako se dvoumis izmedju te dvije onda svakako claas 65. Rodjak je imao w63 pa potom na moj nagovor uzeo claas 65, i on kaze (a vidim i ja posto smo u komsiluku) da je 65 daleko jaci i bolji stroj, a uradi oko 60 000 bala po sezoni. Ako pak hoces welgera, onda ti je bolja 61 od 63.To je moje misljenje.ipak ostajem na ap 63 ili markant 65
- - - - - - - - - -
koja je cena te prese?
Jel' mi to ne vjerujes komsija. Navari skije i nemas problem, sigurno.puca iza cvora znaci kanap koji ide niz balo je cijeli a onaj odozdo je prekinut
Da ne zalazim koja je bolja,mada claas-a nešto i ne volim...Ako se dvoumis izmedju te dvije onda svakako claas 65. Rodjak je imao w63 pa potom na moj nagovor uzeo claas 65, i on kaze (a vidim i ja posto smo u komsiluku) da je 65 daleko jaci i bolji stroj, a uradi oko 60 000 bala po sezoni. Ako pak hoces welgera, onda ti je bolja 61 od 63.To je moje misljenje.
nikoladelic20 A što ne pokušaš sa nekim Deutz Fahrom. Ja imam DF hd 380 moćna mašina. Vezači Rasspe 6000. Jednom rečju prezadovoljan.
Pa eto razmisli o ovome sto si napisao, to i jeste skoro decenija. Recimo da su 61 razvijali u konstrukcionom birou 1969 pa su poceli serijsku proiz. 1971, a ovu drugu su ''crtali''1978 i poceli stancati 1980 pa zar to nije jedna dekada? A to koliko dugo se pravi jedan model nekog proizvoda nema nikakve veze, pa i ''bubu'' je vw pravio paralelno sa golfom3 ili mozda cak i 4.Ne deli ih decenija.61-ce su počele da se proizvode početkom 70-ih godina prošlog veka pa do 78-79 godine gde su ih nasledile 63-ke.
A neznam tonče dimenzije te balirke. A koliko vidim na njoj je pick up 160 cm, težina oko 1. 5 t. To je OK ako ćeš da radiš u ravnici. Ali poznavajući tvoje područje, brda ima dosta. tako bez traktora od min. 60 ks nemoj ni pomišljati kupovati ovu balirkuPozdrav novi sam na ovom forumu i u potrazi sam za balirkom. Nasao sam gallignani 6600 ali jos nisam otisao da je pregledam jer je daleko.
Pa eto nesto se razmisljam da odem ovih dana pregledati.
Jel neko zna tacnu sirinu ove balirke, i tacnu sirinu i visinu bale. Bojim se da bi mi bila prevelika.