Ursus
Član
Ljudi, rijesio sam problema. dotegao sam petljac, kljuc 19 i malo sam podigao iglu, da vise nanosi spagu. Islo je super poslije toga, na 250 bala bila samo jedna odvezana, ja prezadovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je odlicno za tu presu(b47) jer taj broj oznacava godinu konstrukcije!
bata87 sta si sve uradijo
Zavisi kakav brojač imaš... najpraktičnije je negde na zupčastoj letvi koja određuje dužinu bale...Zna li neko gde da prikacim onaj deo sto broji bale na Lifamovu presu???
Zavisi kakav brojač imaš... najpraktičnije je negde na zupčastoj letvi koja određuje dužinu bale...
Pa na brojacu ima jedna polugica na kojoj je feder... Povlacenjem te polugice on broji... I ja sam mislio tu negde ali lakse bi bilo kad bi video od nekog..
Hvala videcu sutra kako najlakse da namontiram.. Moram da napravim neki nosac gde da prisrafim taj borojac...
Ja sam jedan od starijih članova. Ne pišem mnogo ali čitam i učim iz odgovora drugih. Ja balirku imam oko deset godina i nikad mi majstor nije ušao u dvorište zbog popravke svo moje znanje sam sakupljao čitajući ovde na forumu. Stim što sam ja čitao pre nego mi zatreba.kako se mogu stranice filtrirat samo po modelima mene interesuje class ja treba da procitam 300 stranica