Balirka

Neznam pod kojim nazivom je ta caura??? :sta:

Ćiro pored lošeg materijala, obično bude oštećena i glavčina tako da je jako teško podesiti zazor. Pozovite 064/314-58-79 Mihal St. Pazova.

MA izgleda da je napravio od loseg materijala i to se ponovo pojelo cak sta vise nego sto je bila orginalna!!!!!!! Zato bi sad potrazio ne pravljenu nego orginalnu (ako je moguce)... Hvala vam... :ppozdrav:

Dao ti je Mića broj čoveka iz S.Pazove
Stvarno korektan čovek i ima pristojne cene
prvo izmeri glavčinu zamajca i ako ima potrebe obradi je na strugu pa premeri i kaži čoveku dimenzije
Ja sam za moju kupio glavčinu novu kad i biksnu i onda je dugo služila

Ciro mozda ja mogu da ti pomognem,imam coveka iz pazove,radi u lifamu,presu drzi u malom prstu,kuci ima sve delove cak i neke nemacke,bar je meni takve davao za rs vezace koji su kod mene bili original nemacki.Do prosle godine sam i ja imao to cudo od prese,kupljana davne 86.god. Steva pazova 063 853 8119 I jos da napomenem kod njega mi se svidja sto i on tera traktor i presu,pa zna sta je seljacka muka kad se cudo uskopisti pa zeza,a ne kao neki drugi serviseri sve u teoriji savrseno,a kad odes na njivu ono isto sr..e.Slobodno ga okreni,covek je proveren vise puta..

Ciro mozda ja mogu da ti pomognem,imam coveka iz pazove,radi u lifamu,presu drzi u malom prstu,kuci ima sve delove cak i neke nemacke,bar je meni takve davao za rs vezace koji su kod mene bili original nemacki.Do prosle godine sam i ja imao to cudo od prese,kupljana davne 86.god. Steva pazova 063 853 8119 I jos da napomenem kod njega mi se svidja sto i on tera traktor i presu,pa zna sta je seljacka muka kad se cudo uskopisti pa zeza,a ne kao neki drugi serviseri sve u teoriji savrseno,a kad odes na njivu ono isto sr..e.Slobodno ga okreni,covek je proveren vise puta..

Hvala puno pozvacu ga kad rasturim to da vidim sta mi je ciniti... :ppozdrav:

Ciro samo ti okreni stevu i pitaj koliko kostaju delovi da se sve to zameni,mozda je u cenovnom rangu kokliko bi te strugar kostao a bio bi miran dugo dugo..meni se bar to par puta desavalo..mene je takva presa lepo sluzila ali i muke zadavala,od kako sam kupio john deere 456 preporodio sam se..pozdrav..

Ja mogu slobodno da kazem da sam ja JAKO zadovoljan kako radi Lifam presa.... Evo moji su je kupili novu i od kad ja pamtim problema sa njom nije bilo.. Samo ovaj zamajac evo drugi put... Ostalo da kucnem u drvo nisam pipnuo... Ni vezace ni nista,samo noz naostirm ponekad...

Moji su je takodje kupili novu,vezaci super radili,otpado zamajac,pucala osovina tocka pa pokidala i vile,pucao reduktor,i to nije nista strasno,sve se to sredilo.problem najveci sto je jako spora,rusom prva kornjaca eventualno zec,a detelinu nikad od 1986. nije htela rosnu da balira pogotovo nocu,i kad sam povecao broj krava na trideset nisam jednostavno mogao da pokupim 13 kj u komadu za jedan dan a da je bas skroz ne otrcam,a znas i sam kako se nekad juri pred neko nevreme..

Za to si upravu da je spora u radu... Ja od problema samo zamajac... Sad kad povecam broj Krava ja mislim da ce mju presu da zameni neka Rolo presa... Radne snage sve manje a da valaj nesto.... Moracu to da uradim ako budem imao 20-30 krava... :off_topic:

Zamajac vec drugi put kod mene.... Vezaci i ostalo nista,ni tockovi.. :osmeh:

Ćiro koliko pratim vaše ranije postove pored čaure zamajca obavezno zamenite i glavčinu tako da će vam tu sve biti u standardu. Jedino tako će te rešititaj problem na vašoj presi. Što se tiče majstora Steva održava i moju presu a po pitanju delova nemojte da vas neko zamajava da su iz nekog sretnog vremena. Zato sam gore dao broj telefona od Mihala jer ih on dosta korektno odradi, u prevodu sve što se sada ima od delova za Lifam presu je mala privreda.

Mihal je veoma korektan čovek.Takođe uzimam od njega delove kada zatreba a ima više solucija za moj tip prese.

Nazad
Vrh