Balirka

ma **greška ti više i priključke i oruđa,žena će me ubiti.Što god manje zarade od sela ja sve više trpam u mašine.Ova mi ne treba ali ko je nebi kupio za te pare.

- - - - - - - - - -

20140129_160541.jpg

- - - - - - - - -

imam presu masej ferguson 10-8 stariji model,velika dobrog kapaciteta ali me zeza jedna strana vezaca[rs vezaci] veze deset pa ne veze,da li se to moze nesto nastelovati ili se mora menjati ceo vezac? hvala unapred

@ marre2 a što ti ja ne prodam moju 20-8 bar je noviji modelod tvoje i da budeš miran. Male pare a ispravna?????

Ja imam presu 20-8 vrlo jaka i robusna presa, ja sam zadovoljan, jedina mana je njena sirina kad idem po putu moram da vozim skoro do bele linije da desni tocak na presi ne bi isao van druma.

MASSEY FERGUSON je engleska balirka uradjena po visokim standardima i zahtevima tamošnjeg tržišta. Moćna presa velikog učinka kvalitenog i dugovečnog vezača sa solidnom zaštitom.To su odlike novijih tipova, za starije tipove može se reći da im je najveća mana samo što su stare i ništa drugo. U vreme kad su proizvedene bile su daleko ispred svog vremena, jedina zamerka je na velikom broju lanaca što je na novijim modelima rešeno. 20-8 je jedna od starijih balirki koje još uvek odolevaju zubu vremena. Imam je i ja i jednostavno sam prezadovoljan njome

Dao sam moju massey-Ku 20-8 na prodaju u oglasima i dobijam najčešće ista pitanja:
Zašto je prodaješ toliko jeftino?
El može malo jeftinije?
I kad tako čujem te ljude onda neznam šta da odgovorim....

U koje si oglase stavio druze da pogledam?

- - - - - - - - - -

Trebalo bi da kupim presu, a ne znam ni sta da uzmem, nisam pametan...

- - - - - - - - - -

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 99%"]Poljoprivreda > Mašine i vozila > ID oglasa: 10451492 (postavljen: pre 2 dana)

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - - - - - - - -

Jel to ta ?

Danas sam demontirao klip na mojoj deutz fahr balirci.

Faliće mi pomoć kolega sa foruma. Dali je neko upoznat sa ovakvim delovima ili ležajevima za balirke. Možda je neko nabavljao tako nešto. Molim vas za pomoć. Možda ima originali ili neko pravi od naše mele privrede. Ni na jednom ne pišu oznake. Možda je i pisalo ali sad se to više ne vidi.

Uravo tako, nema šanse da je 99 god, veća verovatnoća da je 89 god ako je naranđzaste boje.
evo slike drugari,da demantujem.nisam hteo nista da kazem,i sam sam pao u dilemu,dal je 99 il nisam dobro video pa je 89.:osmeh:

- - - - - - - - - -

nesto nisam dobro uradio:osmeh:,moram malo da provezbam postavljanje slika,pa onda vise komada:osmeh:

Ima li negde da se nabave one biksne (caure ) sto idu na zamajac na Lifam presi??? Poceo opet da se mrda levo desno!!!!!

Nazad
Vrh