Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sa ovom mojom internacionalkom mogu dosta bala da izbaliram na dan samo je problem sto ne stignu da ih potovare na sledecu zimu cu rol presu najverovatnije kupiti da mogu sve sam eventualno radnik da mi pomogne,eo mog tandema
dal neko zna koliko je teška presa Class Markant 55 ???
Welgerovo ima fabricki ugradjen zubcanik ,na dodavacima mesto spanera lanca ,mislim konkretno na moju ap71 .Tako da ga mozes ugraditi ,nece smetati nista.Pa i na zmaj beracima je na glavmom pogonskom lancu isto zubcanik mesto spanera.Imo sam ljetos problem sa presom FAHR HD 300.Lomila je igle,neznam zASto.Imam osjecaj da je problem sa spamerom lanca.Pa sa razmislo smijem li mjesto spanera stavit zubcanik koji je isti kao zatezac lanca?HVALA UNAPRED
Maximalno 1150kg, bez katapulta.Moja je Markant 50 i cini mi se da na njoj pise 1300 kg.
Jel Botos samo pravi delove ili i uvozi origialne delove. ja sam na kraju sezone otkinuo nosac petljaca na farovoj presi i trebalo bi ih komplet odraditi dosta je odradila. Jel Botos radi i servis? PozdravDrže Botošove delove,on ih snabdeva.Povoljniji su samo zbog rabata.Imate u Adi dosta proizvođača delova za prese a kvalitet je kod svih isti samo što neki pecaju na ime i renome pa im se može.