sasamatic
Član
Kakav li je kvalitet Botosovih delova? Jel imate broj tog iz Subotice? Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zdravo svima, ubio sam se od čitanja svih poruka na ovu temu! I ja sam rešio da kupim balirku pa mi je potrebna pomoć, ovde kod nas ne postoji neka ponuda a i majstori nam nisu neki pa bih da se posavetujem koju da kupim. Mi kosimo nekih 5-6 hektara što livada i deteline to je negde 2-3 000 bala u sezoni i ja bih to radio samo za svoje potrebe ali sam totalni laik što se balirke tiče. Dakle koja balirka da se kupi, da bude jeftina za održavanje a i relativno dobra, za manje bale i da može da je vuče 539! Hvala unapred!!!!
Ja sam prosle godine balirao izmedju 300 do cak 400 bala po ha, zavisno od mase.Koliko bude bala na hektar kukurozovine otprilike
Ubrzaj kardan na 560, tako sam i ja pre par dana uradio na mom 560.planiram da kupim balirku massey ferguson 124 da li zna neko nesto vise o toj presi, kako radi i da li brzo presuje posto je meni traktor imt 560 sa sporim izlaznim vratilom? hvala unapred.