Balirka

to je pomocni tocak u ovom slucaju metalni valjak sa gumenom oblogom,to sam i ja stavio na svoju presu isti ovakav,sluzi toj svrsi da u slucaju propadanja desnog tocka(u slucaju kada se moza presi preko nekog uzanog poljskog mostica,neke rupe ili sl.) doceka presu da se eder ne polomi,podesi se tako da je jedno 8-10 cm slabiji u odnosu na gumu

Pozdrav svima! Pre 20-ak dana pazario sam presu Rivierre Casalis ER 40. Inace presa je u zaista top stanju, placena 2200 e u Kaoniku. Zanimaju me vasa misljenja o ceni, izboru i o tome kolika je razlika izmedju ove i riviere sa kontra tegom, posto moja nema teg. Inace radio bih sa njom za sebe, oko 5000-6000 bala godisnje. Svaki savet je dobro dosao!

Pozdrav svima! Pre 20-ak dana pazario sam presu Rivierre Casalis ER 40. Inace presa je u zaista top stanju, placena 2200 e u Kaoniku. Zanimaju me vasa misljenja o ceni, izboru i o tome kolika je razlika izmedju ove i riviere sa kontra tegom, posto moja nema teg. Inace radio bih sa njom za sebe, oko 5000-6000 bala godisnje. Svaki savet je dobro dosao!
A brate promasiosi skroz , ovde perferiraju samo wwwwwwelgerice

I po koji JD:haha:. Razlika sa kontrategom i bez je u tome sto se kod presa sa kontrategom traktor ne vraca unazad :sjasi: (ne dolazi do trzaja u radu). Inace sto se ucinka i ostalog tice teg ne igra ulogu. Udobnija je voznja. Clan Savo ima presu kao tvoju pa mozes pitati njega za utiske u radu. :ppozdrav:

Rukovodio sam se time da ne treba puno obracati paznju na marku, koliko na stanje prese. Shodno tome, pazario sam upravo ovu, jer je kao sto rekoh, u super stanju. Nadam se da ce me dobro sluziti. Hvala na odgovorima!:ppozdrav:

Nazad
Vrh