Kremator
Član
Uzrok za harmoniku je slaba masa, jos jedna posledica suse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Važi i za tebe!Moje misljenje je da su dodavaci mase u pitanju a po malo i klip.Mozes pokusati da stegnes malo vise jednu stranu i u manjim otkosima idi brze.Ima dosta toga...Pisano je o tome pa ako te ne mrzi citaj ili pitaj majstora Levaka.Pozdrav!
hvala na pomoći i nemoj me sa gospodine ja sam sve samo ne gospodin imam tek 28g. primjetio sam da se visoko drži probat ču malo još listat temu dok uvatim vremena!Gospodine Andro originalne petljače i držače kanapa možete naći u Rumi na vašaru.Pojavili su se Rasspe tako da je kvalitet bez prekoran.Cene su od 60 do 100 eura pa na koga naletite,svaka komponenta ima žig tako da vas ne mogu prevariti.Botoša zaobiđite ako možete,hvata na imidž.
ima kod roberta u adi cena je negde oko 25 eura komadNegde u ovoj temi je bila slika lezaja na malju od j.deera,ali ne mogu da je nadjem.Pa ako neko zna cenu ovog lezaja i gde ima da se nabavi,bio bih mu zahvalan.
kada sam pitao ''šta mislite da kupim trabant?'' svi u glas ovdje su mi rekli ''uzmi te pare i popij''
hm , meni se čini da su ti ležajevi u nekoj drugoj temi , nemogu da se sjetim ali sumnja mi se javlja da su negdje drugo