Balirka

Savoris,skidač se tako i štelujekako si ti uradio,sreća što nisi našao čekić

Levak-zna Savoris kako se to radi,ne ide on bez čekića nigde, a sa rudom bi ga sigurno dotero namesto:ppozdrav:

imama jedno pitanje. imam ponudu da kupim presu rekli su mi da je engleska marke banford. zanima me jel postoji takava marka i ako postoji kakva je. ne znam koji je model.treab mi za obradu nekih 7-8 h livade. hvala unapred

Banford je poznat proizvodjač poljoprivrednih priključaka, koliko sam vidio na netu jako su skupe njihove mašine. Nisam znao da su pravili prese, nikad nisam vidio nijednu na netu.

Ima u mom selu jedna takva, dečko je radio uslužno sa njom. Nešto su manje bale, ali je solidno štancovala. Sada je van funkcije jer se on bavi nekim drugim poslovima.

banforta imas vise tipova neki su stvarno dobri neki ne moras mi reci koji je broj da li je bl 35 bl 49 bl 59 itd samo mi reci broj i reci cu ti sve inace cena je jakaone idu oko 2000 eura plafon

ne izgleda lose, ali sad je prosla sezona pa imam vremena da pogledam i da trazim. u svakom slucaju pomogli ste dosta. hvala

bl je oznaka koju banfort nosi ispred broja za neupucene i laike kao sto ste vi gospodine ovde je i strucnost koju mislim da imama koliko toliko pocela da se ismejava molio bih da i ovom moderaroru uzmete znacku pod hitno

Nazad
Vrh