Meni ova Riviera deluje dosta mlađe od Somece mada možda i nisam u pravu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ava rivijera je i meni zapala za oko jer sam je već vidio u oglasima , već imam presu ali mi se ova baš svidja
nije isključena varijanta , ali ne zbog kur.... nego iz drugih razlogakupi jos jednu pa se kurci pred komsijama!
Koliko je koja teska,vuci ce je 539?Dosad sam radio s Welger45 i kako baliram samo sijeno koje jako puno sabiju u redove dolazilo je do zagusenja,ma kako sporo isao,te sam odlucio da promijenim presu,pogotovo citajuci ovaj forum zakljucio sam da su ove gore pomenute,koje trenutno ima kod nas na trzistu,najoptimalnije rjesenje,nadam se da necu pogrijesiti kod izbora,svaki savjet prije kupovine je dobrodosao,hvala.@glanzer neznam šta će ti @levak reći ali izbor je vrlo težak i sve zavisi od terena koji radiš, ja imam someku m-11 od pre 2 meseca i to je extra presa za brdske terene, nju sa 533 vučeš i uzbrdo i nizbrdo tako je laka i veliki joj je učinak, ali ako imaš veći traktor i dobre njive rivijera je dobra presa i to joj nije neka cena. Ova rivijera je veličine klasa 50
Kad ja radim sa suncem napravim redove tako da samo jednom prodem i bude u redu presa ide dobro,medutim posto su kod nas parcele male ljudi rucno skupljaju sijeno i prave redove da izgledaju bas kao naviljci e to je patnja,a ove prese,someca i reviera imaju jaci ulazni kapacitet koliko sam ja dosad shvatio,to ce im biti manji problem.Problem su i naviljci koje hoće da naprave sunce grablje pa kada uvuče ceo naviljak ili ugasi traktor ili zaguši presu ili otcvika sigurnosni šraf na zamajcu ovo je napočito izraženo kada je masa malo jača i mokra.
Problem su i naviljci koje hoće da naprave sunce grablje pa kada uvuče ceo naviljak ili ugasi traktor ili zaguši presu ili otcvika sigurnosni šraf na zamajcu ovo je napočito izraženo kada je masa malo jača i mokra.