Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ihc b46, video sam ovu presu u S.palanci proslog meseca, samo sto nije imala nikakvu oznaku a pljunti internacional i ispostavilo se da je on, mada na samom snimku je zanimljiviji ovaj vajni skupljac za seno .
imam deutz fahr hd 440 i radi mi bale nejednake duzine,promijenio san onaj nareckani kotacic i onu nareckanu ruku sto ide na njega ,,ali i dalje radi bale nejednake duzine,,postoji li neko stelanje za to ili je nesto drugo problem??
@blaz trebao bi da produžiš zube za 1-1,5cm koji ti idu u seno. Tu ti je problem. Imao sam i ja isti problem na someki pa sam dobio savet od majstor @levak i sada je svaka ista
New holland 376 Počeo levi vezac da me zeza, izbalirao sam 400 bala zobane slame 8 otkinulo na levoj strani ostaju ona dva kraja u petljacu cvor skine skidac kanapa a krajevi ostanu kad napuni sledecu balu otkine kanap i ostane vezan na drugoj bali . probao sam da popustim petljac 2 kruga i opet isto kanap je leskovacki .
Molim nekog kompetentnog(levak)da mi napravi usporedbu ove dvije prese radi kupovine.Odlucio sam se za njih jer je omjer cijena meni odgovarajci,dakle: