levak
Banned
nema nigde ne prave vise ni u inostranstvu a o kanapu nema sta da pricamo jad i beda malo kraljevacki ovo ostalo bogu dusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sta mislis da je posle sode dezinfikujem , sa metil alkoholom pa posle da je premazem sa tovatnom mascu , nekom kvalutetnom npr litijumskomlevak je napisao(la):trba kausticnom sodom izvini nisam ti cestitao praznik kitu cveca ces dobiti u palanci 15
ja sam potrošio 4 ili 6 klupčadi otkako sam nabavio presu , nikakvih problema , probao sam i neki drugi neznam koji je proizvodjač tip 3XX i umalo nisam zeznuo petljačesova je napisao(la):Ljudi sta mislite o Makedonskoj kanapi za vezivanje "konec makital",kod nas se uglavnom ona koristi?
I ja sm ga koristio a mislim da sam i pisao o njemu. Kanap jeboli glava samo povezes klubad i slusalice u usi i pici.sova je napisao(la):Ljudi sta mislite o Makedonskoj kanapi za vezivanje "konec makital",kod nas se uglavnom ona koristi?
I ja isto mislim. Prvo bala labava, drugo moze se pokidati kako hoces.pocerina je napisao(la):Pa sta vredi balirati sa tip 800, ako moras da raspustis bale da ne bi pucale