Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima druga ako hoces povescemoRale 83 je napisao(la):Jel devojka ima drugaricu , znas da ne trosim moju
http://poljoinfo.com/index.php?topic=2.4550 prvo predstavljanjeljujke je napisao(la):Da li bi mi neko hteo reci koju balirku da kupim za brdske krajeve. PRIJEPOLJE
dobra je ovo presa i nije matora a za poljostroj je svemirski broddragan82 je napisao(la):Ja sam srecan sto sam i ovu naso. Naso sam jednom jednu ogromnu mislim da je bila N.H. 575 nije bila mnogo skupa , a bila ja ko nova . I prevoznik nije hteo da mi je vozi kuci . Kaze da ne moze da mu udje u kamion , a ako je obori onda mu zauzima mnogo mesta.
Nema veliki izbor , jer odavno su ovde presli na okrugle bale , a velika je konkurencija nas stranaca koji kupujemo stare masine.
gotova kao nova mozda cak i bolja od novetopalovic je napisao(la):Levi druze jesi ofarbo onu somecu ili si bacio krmelj
kakva je w -42 ?levak je napisao(la):ona je proslavila velgera i posle nje 61 a velgeri 41 i 45 su poprilicni promasaji u odnosu na njih dve
leli masey 1200 ili 120Rodja je napisao(la):Someca 11 ili masey ferguson 1200(94 godiste)!molim za vase misljenje!?inace cena mf-2500eur. someca-2100eura!