Korisnik1787
Član
- Učlanjen(a)
- 29 Dec 2009
- Poruka
- 3.649
Gospodo urednici samo vas čitam!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
46x37cmMONTOYA je napisao(la):cukaneca znaš li možda dimenzije bale od te tvoje prese širina-visina
cukaneca je napisao(la):Kupljena od jedne fine gospodje /levak zna koje/ u okolini Arandjelovca. 7-8godina je već kod mene i prezadovoljan sam!
Koji je broj, tip, ova presa, ista je kao i moja samo kod mene je crvene boje. Kako te služi centralno podmazivanje? Kod mene je išlo samo prve sezone pa mi se činilo da malo troši ulja te počupam sve cevčice i stavim mazalice? Srpska posla
Inače isti tunel, sad sam merio, 46 širina, 37 visina
P.S. Kako da razdvojim citat,( malo sam ga skratio da ne idu i slike) od mog teksta
cim je malo para cuvaj se da nije grobljeblaz je napisao(la):Jer valja sta preša deutz fahr hd 440,imam jednu u ponudi za malo novaca
koliko parablaz je napisao(la):Dosta je ocuvana.pick up se dize-spusta
na hidrauliku
,novi petljaci stavljeni prije 2 god
ova presa je mnogo uradila imala je i lomova desni vezac je od poljakinje posto je njen lomljen a desni nije u nekom stanju koliko mogu da vidim tesko ce ovo vezatisenad smigi je napisao(la):Levak pogledaj ovu HD490 vrijedili sta koja je godina. Pogledaj slike vezača. Hvala. Pogonio bije zetor 60ks.
jeste odadzkanikola indjija je napisao(la):Pa poljostroj mislim
prava presa i mlada ona je nasledila somecu m 11 koliko vidim dosta ocuvanafiat615 je napisao(la):ima li ko balirku someca 2500
Post je spojen: [time]1294845864[/time]_________________________________________________
[/img]
ne znam koja je to prica ali malo parablaz je napisao(la):1600eura
pokazale su se vrlo uspesne za IZBEGAVANJEDanilo je napisao(la):Poštovanje za sve članove.Interesujeme balirka proizvođača PoLjo Sproja iz Ođaka.Da li su se pokazale uspjesne i slicno tomer.Pozdrav iz Crne GORE.
Post je spojen: [time]1294817445[/time]_________________________________________________
Post je spojen: [time]1294842661[/time]_________________________________________________
sutra zovem bio sam u guzviMatić je napisao(la):Majstore jesi li me zaboravio?Javljaj na pp hoće li biti nešto od onoga ili da tražim dalje?