topalovic
Moderator
pogledaj te levakov oglas stavi covek kisnu glistu u oglas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa kad je doveo vazduh da izduvava vezace sta da ti pricam al kako bi ja uzeo 150 evrova jos zahvaljivaMatić je napisao(la):Tako je.Video si kod onog u Ljukovu na onoj 61.Kao iz apoteke presa a banalnost od kvara a čovek uz to majstorčina.
al na dve nogelevak je napisao(la):j.... li vas krsevi zakasnicu u kafanu
Post je spojen: [time]1294387043[/time]_________________________________________________
pa kad je doveo vazduh da izduvava vezace sta da ti pricam al kako bi ja uzeo 150 evrova jos zahvaljivaMatić je napisao(la):Tako je.Video si kod onog u Ljukovu na onoj 61.Kao iz apoteke presa a banalnost od kvara a čovek uz to majstorčina.
Post je spojen: [time]1294412560[/time]_________________________________________________
topalovic je isto majstor samo krije kjudi sto on napravi stene strast bozja samo mu posaljite kuju
ap 52 je dosta pristojna presa posebno sa novim tipom vezaca ona je pocela da se proizvodi oko 1978 god ali cena joj je mnogo naduvana za te paremoze se kupiti mnogo mladja i bolja presa napr john deere 359 je ista cena otprilike a mladja 20 god ili recimo klas 55 galignani 2690 new holland 925 far hd 380 sve su to prese oko 2000 godista a cena izmedju 3500 i 4500 eura koliko i 52 u fulu pa ti razmisli sve sam ti rekaosenad smigi je napisao(la):Molim Vas za misljenje o balirci Welger AP 52 kojih se godina proizvodila i kako se pokazala u radu planiram je kupiti
zajebi te vise ne delim vise savete niko ne da svaju ni punicu prvo zenska pa informacijekristi je napisao(la):teobi da kupim presu za balirane pame interesuje kole se isplati kupiti .trazim pomoc od vas
ako je ne opravim za pola sata i ako odresi vise od dve bale na hektar vracam parepocerina je napisao(la):Gde se nalazi taj levak? neki mi kazu da je potrebno samo nastelovati vezace.. Prvih 4-5 godina je isla ok, sve dok nisam polomio jednu iglu
Post je spojen: [time]1294560845[/time]_________________________________________________
Izvini sad sam video da je Levak iz Obrenovca.. A sto se tice prodaje, neka je jos, potrudicu se da sredim problem, ako ne oglasi joj ne ginu
javi se kad hoces imas tel u oglasimapocerina je napisao(la):U Pocerskom Metkovicu