savoris
Član
evo jedne lijepe ame u oglasima , meni na oko djeluje očuvano
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sta ti ja rekoh po slici mi je sve bilo jasnosenad smigi je napisao(la):Hvala Levak ja sam je probao nece ni da cuje i odustao.Ipak sam kupio neku Welger ap 52 tek je uvezena iz Italije kostala je 2800 eura bez kardana. Slikat cu je pa da malo procaskamo o njoj.Pozdrav
krivi balu j...je to joj je velika mana mala presa velika bala nikako da je napunissavoris je napisao(la):evo jedne lijepe ame u oglasima , meni na oko djeluje očuvano
blaz je napisao(la):evi jucer kapario!!
[/quotetesko ces se ti sa ovim leba najesti
zato sto je fahr specifican kad je sve na svom mestu ide pa smo peva moze mnogo da uradi i veliki ucinak ali kad je u luftovima moze da polomi boga oca fahr sto moze da napravi lom to ne moze ni jedna a ova tvoja izgleda poprilicno isterano videces da sam bio u pravublaz je napisao(la):Zasto??
to je druga prica imas racuna ova presa je sredjena preko 2500 eurablaz je napisao(la):Kad zatopli cijelu cu ju remontovat i prebojat.
svaki deo ona je ista poljakinja gde mislis uzeti deloveblaz je napisao(la):da li na nju pašu dijelovi od poljakinje?