Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svi tipovi balirki su dobre samo je pitanje kolko su izradjene i kako su cuvane, moja preporuka Welger ap 42.senad smigi je napisao(la):Molim za savjet planiram kupiti balirku pogonio bi je sa zetorm 6011 sta mi predlazete da trazim od kojeg proizvodaca i koje velicine.Hvala
a šta je to protiv teg gdje stoji i šta radi ?pujol je napisao(la):Riviere Casalis sa protiv tegom brise samo tako,promenio sam dosta presa. Prednost dajem John Deere pa onda rivieri
protiv teg ti stoji na kontra strani gde ti je zasafljena ona ruka sto gura klip i sluzi da ublazi ljuljanje traktora i da lakse sabija balusavoris je napisao(la):a šta je to protiv teg gdje stoji i šta radi ?pujol je napisao(la):Riviere Casalis sa protiv tegom brise samo tako,promenio sam dosta presa. Prednost dajem John Deere pa onda rivieri
pa de si ti sto se ne javljas ja svako vece u valjevu a tebe nema promenio broj sta je da nije triper ne daj bozemmb je napisao(la):dobra je welger 42 ali video sam u mom kraju jednu galignani Ide kao djavo!Mada ne zaostaje puno ni john deere 332,336.Ja imam 332 i zadovoljan sam.U izboru mi je pomogao majstor "levak",trazili smo prvo galignani ali nije ih bilo pa se izbor sveo na john deera.A o welgeru 42 puno je to para,kada ce se to isplatiti .Kod mene skoro svaka druga kuca ima presu a retki su pojedinci koji imaju 2-3 ha deteline....
Post je spojen: [time]1294325855[/time]_________________________________________________
A od usluznog baliranja tu nema .
niste u pravu kontra teg sluzi da ne udje kisna glista u vezacgalki je napisao(la):protiv teg ti stoji na kontra strani gde ti je zasafljena ona ruka sto gura klip i sluzi da ublazi ljuljanje traktora i da lakse sabija balusavoris je napisao(la):a šta je to protiv teg gdje stoji i šta radi ?pujol je napisao(la):Riviere Casalis sa protiv tegom brise samo tako,promenio sam dosta presa. Prednost dajem John Deere pa onda rivieri
ooooo i ti se razumes ponestotopalovic je napisao(la):dobre su ti i somec-e
prvo galignani pa sve ostalopujol je napisao(la):Riviere Casalis sa protiv tegom brise samo tako,promenio sam dosta presa. Prednost dajem John Deere pa onda rivieri
bas tako pare se ne uzimaju na rad i skrivanje zanata vec na neciju glupostMatić je napisao(la):Jeste ali imaš ljudi koji uprkos savetima i pomoći majstora ne znaju ni šraf da odvrnu a kamoli neki deo da zamene.Govorim iz iskustva sa takvima.