ivan610988
Član
Pa ono jes'. Al ja se nadam javice se neko ko je ima, pa da podeli iskustvo sa nama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dajte više slike te Snežane pa da vidimo da li je offlevak je napisao(la):pa snezana prodaje balirke sta je ovo forum za monahe kad zene ne smeju da se spominju
Matić je napisao(la):Na centralnom kućištu je izliven tačan datum i godina proizvodnje prese.
levak je napisao(la):godiste pise na velikoj felni a ap 45 je prozvodjen od 1968 do 75abrkili je napisao(la):Zna li itko?
delova ima mane nece lepo da radi kada malj nije u redu prednostiima dve kocnice to mnogo znaci i nije sporamilan_ je napisao(la):Interesuje me, kakva je balirka Fahr Kola rivale 20? Prednosti, mane, delovi. Pozdrav
gde je ta presa da nije u ljigu idem ja za vikend u bojkovce mogu da pogledam i da ti kazem odmah kolko vredimilan_ je napisao(la):
ima samo jedna rasturena i to ukrusevcu kod pajkica tel 0638057910 prodace ti on polovne lezajeve inace orginal nema nigde novi ali ima dosta kvalitetnih lezajeva u lajkovcusasamatic je napisao(la):Imam Fahr HD360. Skinuo sam malj i trebalo bi da zamenim lezajeve pa me interesuje gde mogu kvalitetni da se nadju. Pozdrav
Post je spojen: [time]1292885098[/time]_________________________________________________
Imam Fahra HD 360 i zadovoljan sam sa njiom. Skinuo sam malj i trebalo bi mu zameniti lezajeve. Interesuje me gde mogu da se nadju original, ne bi bas stavljao bilo sta. Pozdrav svima
levak je napisao(la):gde je ta presa da nije u ljigu idem ja za vikend u bojkovce mogu da pogledam i da ti kazem odmah kolko vredimilan_ je napisao(la):
Post je spojen: [time]1292930001[/time]_________________________________________________
ima samo jedna rasturena i to ukrusevcu kod pajkica tel 0638057910 prodace ti on polovne lezajeve inace orginal nema nigde novi ali ima dosta kvalitetnih lezajeva u lajkovcusasamatic je napisao(la):Imam Fahr HD360. Skinuo sam malj i trebalo bi da zamenim lezajeve pa me interesuje gde mogu kvalitetni da se nadju. Pozdrav
Post je spojen: [time]1292885098[/time]_________________________________________________
Imam Fahra HD 360 i zadovoljan sam sa njiom. Skinuo sam malj i trebalo bi mu zameniti lezajeve. Interesuje me gde mogu da se nadju original, ne bi bas stavljao bilo sta. Pozdrav svimama ovo je u ljigu poznajem plac u pozadini jeli kod simica sa leve strane od bg iza pumpe nemoj ovo da placas vise od 1700 euramilan_ je napisao(la):
kako nekompletna sta je falimilan_ je napisao(la):Levak, jeste u Ljigu, nego je prodata za 1800e, ima jos jedna ista takva samo nekompletna, ako imas vremena pogledaj u kakvom je stanju.