Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sa mojom rivierom uradio 250 djeteline i sav sretan meni dovoljno , možda bi moglo i malo više sa traktorom koji ima bolji raspored brzina ali bi bilo sve u knap , bolje (po meni) izbaciti par desetina bala manje na sat i ne okretati segalki je napisao(la):sta to pricas mityoo ja sa revierom uradim 450 bala na sat
mindjušar je napisao(la):sa čim ga vučeš druže,577?
mindjušar je napisao(la):odlična je presa,zagarantovano.....ćeš od nje dobiti čir želudcu,kad više nebudeš izdržao,kupićeš CLAASovu,veruj mi,iz iskustva ti govorim,imao sam i ja sličnu,Kola rivale,dobio čir,al zato mi je Claas markant 65 zalečio,90ka torpedo druga crni zec 1800-1900 obrtaja i 600-700bala slame od soje na sat zlo gledati HEHEHE
577 ima sporiji kardan,na 2000o/min imaš 540 pto,a brzina da bude pikap kod dodavača pun,ne prepun,nego TAMAN da nevidiš dodavačeBubu je napisao(la):mindjušar je napisao(la):sa čim ga vučeš druže,577?
Da i to je posteno teram. Sto ti kazes sve suska kad je pun pick-up...
Da bi mogao tolko uraditi na sat naročito od soje ,ti moraš terati u četvrti crni zec!90ka torpedo druga crni zec 1800-1900 obrtaja i 600-700bala slame od soje na sat zlo gledati HEHEHE