AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Bokte mazo motor kao na kosačici za travu. 😂
E baš tako! Pa još kad sam načitao da ima blok od marinija..... Lavli džabli.
@mirosti Joj žope.... nzm. Strah me od struje krava travu pase vozila.... A i kad dođe momenat za prodaju, neće lako otići. Radije bih onda Opela ali sam u manjini.
Sve u svemu, zakon je bzvz. Što kaže Matić i na bajsu možeš napraviti glupost ako ne paziš. A toga me strah najviše. Sudara. Pogotovo bočnog....

Opel korsica benz 1.4 twinsport . Motor ima lanac, mali potosac zivahan.I taj motor ide i u astre.

One male lancie sa 1.3 mjet motorom.Jedino je debilno sto im je km sat i ostali instrumenti na sred table.

Citron c3, mozda neka mala toyota...

Колико реалних коњића су возила ваше младости имала? Слажем се дивљо ће и са бициклом направити карамбол. Заборављате да си пре прво чуо ауто па га тек онда видео, сада се створи за час иза тебе. Возим сваки дан бицикло па видим колико "п" возача наврат-нанос хоће да претекне и уђе у маказице. Са овако ригорозним и скупим полагањем поједини возе као пробају па да виде шта ће да буде, стекао сам такав утисак.
Кад имаш са чим кадрим да направиш прекршај пре ћеш направити прекршај него да нећеш.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Preporuka za Audi A3 TDI od 105 ks sa automackim menjacem.Imao sam ga pre nekoliko godina bio je 2008 god i bio je ekstra,njega je vozio sin a cerka je istovremeno vozila golfa 5 TDI sa istim motorom,Audi je daleko bio bolji u svakom pogledu.
Sada cerka vozi Audija 2,0 tdi od 170ks manuelca uzet pre tri godine i stvarno auto se ne gasi,a pre par dana sin je uzeo A6 Ultra 2.0 tdi 190ks s line sa automackim menjacem i mogu reci da je auto stvarno dobar.

Poslednja izmena:
Колико реалних коњића су возила ваше младости имала? Слажем се дивљо ће и са бициклом направити карамбол. Заборављате да си пре прво чуо ауто па га тек онда видео, сада се створи за час иза тебе. Возим сваки дан бицикло па видим колико "п" возача наврат-нанос хоће да претекне и уђе у маказице. Са овако ригорозним и скупим полагањем поједини возе као пробају па да виде шта ће да буде, стекао сам такав утисак.
Кад имаш са чим кадрим да направиш прекршај пре ћеш направити прекршај него да нећеш.

Reno 19 136ks, pezo 405 120ks.

Posle 10tak auta za 30 godina vožnje planiram da ostanem na japancima. Prednost benzincu. Skoro pa bez održavanja.
A što se tiče francuza pre ću rizikovati i kupiti kineza kad malo umnože servise. Iako dosta kužim elektriku i imam i dijagnostiku ne francuza zbog elektronike i loše unutrašnjosti.

Pomoć prijatelja.
Ćerka je položila za auto i sad, hteo ne hteo, tražim neki auto prikladan početniku, znači manji, ali da nije ni premali jer ćemo ga svi ganjati 3-4 godine sigurno a generalno ne volimo male aute. Izbor smo suzili na Golfa 5 eventualno Golfa 6 dizela (mada i benzinci dolaze u obzir ali ne preveliki potrošači (do 8l prosečne potrošnje. Ako postoji takav motor, koji je?) ili Audi A3 takođe benz ili dizel.
Šta mislite šta je bolje od ova dva tri modela? Audi bi trebalo da ima pocink karoseriju ali i komplikovanije ogibljenje. Golf, čini mi se svaki, je sklon koroziji.
------------
Ah da. Imam jednog G5 dizela u ponudi tu iz sela ali je 4x4. A čitajući po netu o čarima 4 motiona, nešto me baš ne privlači takav pogon. Jel tačno da im potrošnja veća za 1 litar? U principu nije mi to toliki problem koliko ako se nešto skrlja oko pogona....
Razmisli o Hondi Civic benzincu i eventualno o Toyoti Corolli hečbek.

Pomoć prijatelja.
Ćerka je položila za auto i sad, hteo ne hteo, tražim neki auto prikladan početniku, znači manji, ali da nije ni premali jer ćemo ga svi ganjati 3-4 godine sigurno a generalno ne volimo male aute. Izbor smo suzili na Golfa 5 eventualno Golfa 6 dizela (mada i benzinci dolaze u obzir ali ne preveliki potrošači (do 8l prosečne potrošnje. Ako postoji takav motor, koji je?) ili Audi A3 takođe benz ili dizel.
Šta mislite šta je bolje od ova dva tri modela? Audi bi trebalo da ima pocink karoseriju ali i komplikovanije ogibljenje. Golf, čini mi se svaki, je sklon koroziji.
------------
Ah da. Imam jednog G5 dizela u ponudi tu iz sela ali je 4x4. A čitajući po netu o čarima 4 motiona, nešto me baš ne privlači takav pogon. Jel tačno da im potrošnja veća za 1 litar? U principu nije mi to toliki problem koliko ako se nešto skrlja oko pogona....
Kolega moja peporuka WV, Škoda ili Seat.

Видео сам код сенћанског гробља један ауто-плац има финих ланчија и градских аутомобила.

Ma, ja sam ti neviđeni baksuz. Prvo sam istraživao na koliko auta da suzim izbor, zatim sam gledao ko šta nudi i poredio sa istim modelima ali u NS-u i ostalim gradovima. Naravno kad sam konačno prelomio i hteo da uzmem tu u Subotici, auto otišao. Opet udarim u pretragu, nađem u Batajnici ali taj probija budžet. Dok sam se mislio i taj otišao. Sinoć smislimo da idemo danas za NS (bolji i veći izbor). Krenuli,stigli do Siriga kad ono cvrc! Menjač ostao u 4-oj. Jeeeeboteeee!!! Pomislim, crko menjač garanat! Dovučem se starim putem kući, rasprcam zaštitu oko polužja da vidim da nije slučajno tamo kvar (mada sam gledao neki dan) kad ono jeste, otkačila se sajla. Jeeeeboteeee na kvadrat!!!

Pazi naš baksuzluk. Gledamo već 3 meseca aktivno automobil u DE, golf 6. Nadjemo oglas krajem maja, lik okačio oglas za golfa kakav nam se svidja, ali dostupan 20 juna a na severu. I slabo se javlja na mail a telefon ne dava. Na kraju se javi ali čovek koji treba da ga doveze vrati se u Srbiju. Pa nadjemo druge uvoznike, jedva se dogovorimo za termin, i on kaže 4000. Kada je došao termin dan ranije ga kontaktiraju i on kaze prodao ga za 4100. Poludeh.
Onda nadjemo drugi auto, on kaze 3500, i na dan kada su trebali da odu da vide i kupe auto on kaze odustao od prodaje.

Само из локала, ако и буде квар барем неће бити далеко шлепање . У суботици имаш веома добру понуду свега и свачега.

Ne dsluje loše sa slike, samo odluka je da ima multimediju i parking senzore. Najviše se svidja oprema match, tako da se takav automobil traži.

Pazi naš baksuzluk. Gledamo već 3 meseca aktivno automobil u DE, golf 6. Nadjemo oglas krajem maja, lik okačio oglas za golfa kakav nam se svidja, ali dostupan 20 juna a na severu. I slabo se javlja na mail a telefon ne dava. Na kraju se javi ali čovek koji treba da ga doveze vrati se u Srbiju. Pa nadjemo druge uvoznike, jedva se dogovorimo za termin, i on kaže 4000. Kada je došao termin dan ranije ga kontaktiraju i on kaze prodao ga za 4100. Poludeh.
Onda nadjemo drugi auto, on kaze 3500, i na dan kada su trebali da odu da vide i kupe auto on kaze odustao od prodaje.
Ako nemas coveka tamo da odmah ide i uzima dzabe gledas.Nemci generalno ne vole dopisivanja, jos kad cuju da si van EU :D Mnogi nece ni da pisu nista osim da ih pozoves, a kad pozoves traze ti Nemacki c1 ili prekida vezu :D

Nazad
Vrh