AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Bokte mazo motor kao na kosačici za travu. 😂
E baš tako! Pa još kad sam načitao da ima blok od marinija..... Lavli džabli.
@mirosti Joj žope.... nzm. Strah me od struje krava travu pase vozila.... A i kad dođe momenat za prodaju, neće lako otići. Radije bih onda Opela ali sam u manjini.
Sve u svemu, zakon je bzvz. Što kaže Matić i na bajsu možeš napraviti glupost ako ne paziš. A toga me strah najviše. Sudara. Pogotovo bočnog....

Opel korsica benz 1.4 twinsport . Motor ima lanac, mali potosac zivahan.I taj motor ide i u astre.

One male lancie sa 1.3 mjet motorom.Jedino je debilno sto im je km sat i ostali instrumenti na sred table.

Citron c3, mozda neka mala toyota...

Колико реалних коњића су возила ваше младости имала? Слажем се дивљо ће и са бициклом направити карамбол. Заборављате да си пре прво чуо ауто па га тек онда видео, сада се створи за час иза тебе. Возим сваки дан бицикло па видим колико "п" возача наврат-нанос хоће да претекне и уђе у маказице. Са овако ригорозним и скупим полагањем поједини возе као пробају па да виде шта ће да буде, стекао сам такав утисак.
Кад имаш са чим кадрим да направиш прекршај пре ћеш направити прекршај него да нећеш.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Preporuka za Audi A3 TDI od 105 ks sa automackim menjacem.Imao sam ga pre nekoliko godina bio je 2008 god i bio je ekstra,njega je vozio sin a cerka je istovremeno vozila golfa 5 TDI sa istim motorom,Audi je daleko bio bolji u svakom pogledu.
Sada cerka vozi Audija 2,0 tdi od 170ks manuelca uzet pre tri godine i stvarno auto se ne gasi,a pre par dana sin je uzeo A6 Ultra 2.0 tdi 190ks s line sa automackim menjacem i mogu reci da je auto stvarno dobar.

Poslednja izmena:
Колико реалних коњића су возила ваше младости имала? Слажем се дивљо ће и са бициклом направити карамбол. Заборављате да си пре прво чуо ауто па га тек онда видео, сада се створи за час иза тебе. Возим сваки дан бицикло па видим колико "п" возача наврат-нанос хоће да претекне и уђе у маказице. Са овако ригорозним и скупим полагањем поједини возе као пробају па да виде шта ће да буде, стекао сам такав утисак.
Кад имаш са чим кадрим да направиш прекршај пре ћеш направити прекршај него да нећеш.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Reno 19 136ks, pezo 405 120ks.

Posle 10tak auta za 30 godina vožnje planiram da ostanem na japancima. Prednost benzincu. Skoro pa bez održavanja.
A što se tiče francuza pre ću rizikovati i kupiti kineza kad malo umnože servise. Iako dosta kužim elektriku i imam i dijagnostiku ne francuza zbog elektronike i loše unutrašnjosti.

Nazad
Vrh