mirosti
Član
Na moj radio koji je verovatno sličan sa tim tvojim opcija je bila da se umesto cd changera ugradi neki emulator i da on bude taj blutut transmiter. Ako sam dobro isformulisao, bio je taj dodatak da se kupi na aliexpresu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uslikajte mi multimediju (Radio) ili mi recite serijski broj (S/N).Postoji li mogućnost na Audi a6 2008 god, da se nekako na njegov fabrički radio nadogradi opcija da moze da se poveže da mobilnim, zbog muzike ? Model je sa navigacijom, ako to ima neke veze.
Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Dok čekam odgovor sam postavio transmiter.To nije ni približno to.
Ovo mnogo lošije prenosi zvuk nego emulator.
Bavim se s tim u slobodno vreme pa znam šta pričam.
Nemam Audi, već Ford, možda mogu biti od pomoći ako kažem da sam kod mene ugradio ovo na fabričku multimediju, radi godinama....Postoji li mogućnost na Audi a6 2008 god, da se nekako na njegov fabrički radio nadogradi opcija da moze da se poveže da mobilnim, zbog muzike ? Model je sa navigacijom, ako to ima neke veze.
Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Proizvodjac je priznao da ima problem sa poluosovinama zglobovima(slabe za snagu motora) pa radi zamjene , model mozda 2 godine star.Da li ste videli što Džili ima popust od 6000e za model Sitirej, sa 31 000 na 25 000 e? Neverovatno je da idu na toliku zaradu po jednom prodatom vozilu. Nije mi jasna ta politika, ali je očigledno da imaju prostora da ponude jeftinije vozila samo neće.