Nismo se razumeli, nije ni vaznoKako nemoze. Zastitni znak,logo , niko nesmije da stavi. Ajd kupi negdje nov bmw znak

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nismo se razumeli, nije ni vaznoKako nemoze. Zastitni znak,logo , niko nesmije da stavi. Ajd kupi negdje nov bmw znak

Ništa čudno i onako sve novo što se pojavilo i što se pojavljuje je softverski zaključano, pa ako hoćeš da čačkaš ili kupi original dijagnostiku ili plati nekome ko ima.Mada autoindustrija je postala dosadna i sve manje se oslanja na izvornu mehaniku, za deceniju i manje više neće imati ni šta da se odvija.
To ti je Fordov Duratorq.Razvijan je zajedno sa PSA, ali ga Ford vodi kao njihov Duratoq.Blok,glava,radilica i ostalo su isti i kod HDI i TDCI neke periferije pasuju i da HDI, ali Ford ima svoj katalog za TDCI, pa prema tome kupuješ delove za TDCI.jel ima neko od članova Focusa mk3 1.6 tdci 70kw/95 ks skoro sam postao vlasnik jednog takvog mislim da je to motor PSA Peugeot grupacije da mi kaže neke prednosti i mane ovih modela