AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Jedna od jeftinijih varijanti ti je da instaliras Auto Com 2021 na postojecu Delphi,e sad da li ces imati te parametre koje ti hoces stvarno ne znam,jedino ako vec neko ima pa da vidis podrzava li to za tvoj auto.
Zaboravih da kazem da imam i auto-com.
Prikazuje koji parametar vise, ali u vezi dpf-a nista sto ne prikazuje Delphi.

Ovako..

Baza za Honda Civic ima. Ima general i po zemljama tržišta.
Međutim, povezivanje nije uspelo, jer ne prepoznaje moj auto u toj bazi.
To je za dijagnostiku genijalno.

Za DPF ima posebna dijagnostika i ja jesam ranije koristio za prijateljev Seat.
To se hoće povezati i ovo su opcije:

Screenshot-20251110-183154.jpg

Za druge dve izbacuje grešku (opet zbog samog auta pretpostavljam), dok su u prvoj opcija ovo podaci koje čita:

Screenshot-20251110-183217.jpg

Ono što ne znam, jeste da li je vezano za moj automobil koji nema DPF, ili je zapamtio šta može čitati na prijateljev Seat.. ili je to sve što uopšte može.
Mozda bi i moglo da radi, ali provericu jos.

Pa.. vidi šta možeš da saznaš.

Konnwei je dobar skener i prilično svestran.
Kada sam birao, tražio sam nešto povoljno, a da može dosta.

Naravno, ne može se upoređivati sa profi skenerima, ali je meni bio dovoljan. Barem za moj model automobila.

Međutim, i ja sam ga uzeo na tref. Nisam mogao nigde videti kako i šta radi u praksi.

Probaj na netu možeš li pronaći neki post na forumima koji spominju taj skener i ono što je tebi potrebno.

Generalno je Konnwei poznat i češće korišćen, pa možda budeš imao sreće.

Поздрав свима, неки савет како да заштитим ауто од глодара преко зиме. Други пут за три дана налазим прогрижене лешнике око и на самом акумулатору, вероватно се пацов завлачи да се греје од топлоте мотора. На срећу жице још није дирао.

Поздрав свима, неки савет како да заштитим ауто од глодара преко зиме. Други пут за три дана налазим прогрижене лешнике око и на самом акумулатору, вероватно се пацов завлачи да се греје од топлоте мотора. На срећу жице још није дирао.
Postoji sprej, baš za tu namenu, ali ne znam koliko ne efikasan.

Отров ће добити свакако, имам гаражу али је отвореног типа три зида и поред је шупа за огрев тако да му је вероватно база у шупи. Малопре сам био да обиђем ауто и нашао на још једном месту на звону мењача где је навукао десетак лешника.
Какве штеточине::jako_besan::

Meni je Yugo tri puta prezubio zbog miševa, u panici zbog starta motora desi se da ih uhvati kaiš i zbog toga se pokrive ventili. Prvi put kad mi je majstor rekao, mislio sam da me za... a.

Nazad
Vrh