kole
Član
Ima velike veze, za xenone moraš da imaš projektore da bi pravilno osvetljavali (da ne bije u oči).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pridruzujem se kolega, samo nisam prvi hteo da pocinjem na tu temu.Daleko od toga da xenon nije dobar,ali kad mi se zalepi u rep neki sa tim kineskim jeftinim ili oak ide u susret jbo bi mu sve po spisku kako zaslepi..njima je super i sve se vidi a nama drugima?
Samo upalis duga svetla i ko ga je*e. I mene nerviraju,a i nekako mi ciganski deluje kad vidim takva svetla.Daleko od toga da xenon nije dobar,ali kad mi se zalepi u rep neki sa tim kineskim jeftinim ili oak ide u susret jbo bi mu sve po spisku kako zaslepi..njima je super i sve se vidi a nama drugima?
Samo upalis duga svetla i ko ga je*e. I mene nerviraju,a i nekako mi ciganski deluje kad vidim takva svetla.
Kod nas nakon poslednjih izmjena zakona to nije zabranjeno i možeš ih držati upaljene stalno. Tako je to kad kreteni pišu pravila.Trebalo bi propisati enormnu kaznu degenima što pored dnevnih svetala pale maglenke iako nema magle.
AcA OPEL nije ti bez razloga upalila lampicu sa slikom akumulatora.Spremaj pare za remont ili kupovinu drugog akumulatora.Meni je na Libri znala da se pali ta lampica povremeno i onda se jednom upalila i više nije gasila.Alternator je vrisnuo skroz na skroz a njegov remont sa zamenom remenice 12.500 rsd.
Kolega ne jedi se to je lazna uzbuna.Jezik pregrizo. Naso si da me plasis sa akumulator i alternator.
Mene cudi kako bas odjednom majku mu. A posle gasenja i ponovnog paljenja nije bilo toga nego je samo ispisalo da je akumulator slab. Zato sam pomislio da je lazna uzbuna. Inace palila bez problema na -20, a i sad kad se to pojavi isto dobro pali. Moracu sutra da ispitam akumulator.