Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta moze biti problem sto punto ima losa svetla? Matirani farovi? Kako to resiti? Vidim da se pominje vodena smirgla i pasta za zube (???) pa sam hteo da pitam da li neko ima iskustva sa tim. Punto je 2002. godiste (mamin). Ne bih bio rad da nesto zeznem...
Ispoliraj farove ubaci morimoto projektore i xenon , to te sve kosta oko 7000 din. Noc ima da bude dan. sa tim projektorima xenon ti bude i dugo i kratko svetlo. Zlo kako sija
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Imam ja nemacke lance koji mogu i za 14 coli ali zavisi koja je dimenzija gume. Lanci su vecinom univerzalni i za nekoliko dimenzija guma ali koje su po obimu iste.Nemake kvalitetne lance je zaista tesko naci ali su daleko kvalitetniji od ovih u prodaji kod nas ali i cena je 40-50 eur zato pa i vise za vece pnneumatiike. Moji su novi i ja sam ih upravo u Krupnju i ponovio jednom samo jer jako retko ih koristim a za uslove puta bez njih tamo zimi nema nista. ziveo sam tu 35 god i nema puta kojim prosao nisam ali da je negde zeznuto to jeste pogotovu sto su putevi lose ocisceni i narod prepusten sam sebiMozda bas i nije tema,al da pitam.Ima li neko lance za 14ke gume za prodaju?Ali da su lanci kvalitet a ne ovi za ukras.
Kada su farovi dobri i dobro naštelovani sijaće odlično i sa običnom halogenom sijalicom.