AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Aluminijum kuciste. 1.6hdi. 8v (noviji hdi)
U svakom slucaju, sledeca dilema je bila purflux ili mann i na kraju sam resio da to bude purflux

Na opel astri mi ne vraca pedalu kvacila skroz gore, ostane jedno 2 cm ispod, Auto lepo vuce, ne proklizava lamela. Sta je uzrok tome?

Svukla se opruga, vratio je u leziste, odlično vraca pedalu. Nije mi jasno kako je uspela da ispadne iz lezista? Hvala kolega Vulkan

Koje marke auto guma preferirate? Ima li neke razlike ili je vam je sve isto, npr Fulda, Barum, Gt radial, Kleber...ta neka srednja cena.

Још би могао написати возило/димензију јер за 100€ се може набавити врхунска гума за мање возило или тек употребљива за неког теренца.

На своју возилицу сам монтирао униројал реинспорт 5, димензија 205/55R16.

Што се мене тиче сасвим употребљива, поготово сам задовољан како се понаша на киши. Возим их већ трећу сезону и за те паре (коштале око 65€ по комаду са монтажом) су одличне.

На службеном смо монтирали мишелинке и исто немам примједби.

Није врхунска за блато и мокро лишће (ту сам био задовољнији са кинеским гумама грипмакс а/т), али и даље јако добра, било да је ријеч о аутопуту или неком путу који се тек може тако назвати.

Имам један сет виати 225 r 16 и бриџстон иста димензија. Цена бриџстона скоро дупло већа. Потрошене и једне и друге исто неких 40-50 % за замену су. За моје потребе коришћења цена од 23500 динара за гуму не оправдава толико улагање. Возим у свим условима и ван пута.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh