U Srbiji je tesko izvodljivo 1000 km dnevno. Ogranicenja,losi putevi. Na zapadu i auto put je moguce lagano. Kamionom za 9h voznje je moguce cela Francuska nuz obalu (veza It-Esp) oko 700km. Autom koji nije limitiran na 90km/h je jos lakse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
evo me,izvini sto nemogu da budem ovde ceo dan
ja nisam rekao da si lazov,nego je taj komercijalista malko preterao.Takvu kilometrazu prave sleperi sto voze za EU i Rusiju.Po Srbiji je nemoguce to napraviti
- - - - - - - - - -
izovoga zakljucujem da si obican radnik pa nevredi da dalje diskutujemo
ja sam paor kao i ti,nisam ono odgore dobro srocio jbg...Da radnici zaradjuju novac.I ja angazujem radnike i znam da mi zarada direktno zavisi od njihove produktivnosti.,Malo te je ponela atmosfera,pazi na ponasanje i nikada ne zaboravi da se ne zna sta nosi dan,a sta noc,pogotovo na Balkanu....
U Srbiji je tesko izvodljivo 1000 km dnevno. Ogranicenja,losi putevi. Na zapadu i auto put je moguce lagano. Kamionom za 9h voznje je moguce cela Francuska nuz obalu (veza It-Esp) oko 700km. Autom koji nije limitiran na 90km/h je jos lakse.
Koji deo je noćna mora?Rav4 je bolji, ali kao i svaka tojota nocna mora ako zatrebaju limarijski delovi.
nijedan deo nije nocna mora,puni su oglasi novih i polovnih delovaKoji deo je noćna mora?
za ticino mleko necu ovde a farba na tacke ima-efekt lak a ima i šolja za levorukeMislim da u današnje vreme nema da nema polovnog dela.Jedino što sigurno ne može da se nabavi je 'ticino mleko,farba na tačke,šolja za levoruke...