Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zorancile je napisao(la):![]()
Ovako to izgleda, napravljeno je na brzinu, za jedan dan, kad je vec pocela zetva, pa je pala kisa, tako da je moglo biti i malo lepse uradjeno da je bilo vise vremena...
Vazno je da funkcionise.

nesto na principu magnetne indukcije, to je komplatna kontrola setve plamet, samo nisam slikao onu centralnu kutiju koja je u kabini, ona pisti i sija. Ovo na slikama su davaci i magneti koji su povezani u onu razvodnu kutiju sto se vidi. Znaci, na osovinu koja se okrece treba da se pricvrsti magnet, a taj magnet prolazi pored davaca na oko 5mm udaljenosti (ako se predje 10mm ne radi sa ovim magnetima, mozda bi sa jacim radilo?), i to je to. 

,nema te dugo u ovoj temi,daj neke fotke jos tvog uredjaja 
Bolje resenje je- marijusb007@ uredjaj, bez budzenja za itozorancile je napisao(la):Kontrola setve za 6-rednu sejalicu je 150 evra bila prosle godine, a za 4-rorednu 120, a ja sam sam ugradio.
.
Eh ziv sam, hvala bogu bio sam zaspao zimus i evo tek sad se probudiodanger je napisao(la):pa gde si ti,ja mislio ti umro,nema te dugo u ovoj temi,daj neke fotke jos tvog uredjaja
![]()