Bećarina pusta
Član
Čuo sam i vidio pumpe Annovi Reverberi, al za atomizer nit sam čuo nit ga vidio. Može kaka slika?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajmo po redu.
Becarino probao sam drugi slican ovom i on ima mali ventilator,kao i svi koje on dotera iz inostranstva,kako to bije to je strasno,kao tajfun da duva.Agromehanika sa velikim ventilatorom mu nije ni blizu.U cemu je caka,ovaj ima usmerivace za vazduh jako dobro uradjene i ima uzak otvor kod dizna,samo 5-6 cm,nema nigde da vazduh falsira,dok kod morave i agromehanike i slicnih je prostor kod dizna oko 15 cm i mnogo vazduha odlazi u prazno.I jos odnos remenica nije isti kao kod nasih atomizera,mnogo je veca razlika,ovaj manji mnogo brze okrece,ali mnogo brze,tako da ce tu morati neki malo bolji lezajevi za vece brzine.Valjda ce da valja,zatekao sam coveka da prska svoje visnje sa vec pomenutim kao moj,strasno sta radi pozadi,a radni pritisak oko 10 bari.Posle smo kao sto sam rekao probali i kod kuce u mestu.
Kicca,nisam bio kod Dejana,bio sam kod Bojana.
Zicaprom,tresak-berac koji ja hocu je slican elektronikovom,ako bude nesto slicno javi ce mi,nije doterivao jer kod nas to nije interesantno,zaostali smo mi za te stvari.Kad mi javi sta ima,a kaze da ima,javljam cenu i ovde na forumu.
Sad nesto gledam,na ovom sajtu www.jessernigg.com atomizer noseni od 440,550,660 litara ima precnik propelera 720mm,a moja morava ima 650mm.Pa nije to ogroman ventilator,samo 7cm razlike od velikomucene MoraveSvi koje on dotera iz inostranstva imaju mali ventilator jer je rec o starim modelima i tadasnjem konstrukcijkom resenju koje je kao takvo bolje od svake Morave sto stoji a za Agromehaniku gresis a da li je mali ventilator bolji od veceg mozes proveriti i na sajtu proizvodjaca ciji si atomizer kupio sada im je ventilator ogroman. Sto se lako moze videti na sajtu www.jessernigg.com