Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj atomizer e tursko proizvodstvo kupio sam kad sam uzemao mulcer evo radim vec dve godina i mnogo sam zadovoljan.Evo i link http://www.ontar.com.tr/ontar-urunleri/k.asp?id=20 proizvodaca. inace ima comet troklipnu pumpu mislim da e APS 121.Ja takav kardan koristim na pipalici i kosilici ali lamela uvek ide do traktora. Jedino je bitno naštelovati lamelu, tj. otpustiti je da može da prokliza jer ako je pretegnuta onda kao i da je nema, a jako korisna stvar.Inače ko proizvodi taj vučeni atomizer koji imaš i kako si zadovoljan.
Video sam juce nov Moravin atomizer i prskalicu sa onim buretom sto ima i mali rezervoar za cistu vodu,to vise nije stara Morava,mogu vam reci da je uradjeno izuzetno,veliki propeler,dizne i grane su drugacije,imaju onaj plus i minus,rezervoar je evropski nema sta,pumpa je kao i stara proverena i dobra,ma meni se svidja,sasvim slucajno sam svratio,bio je i agromehanika koji je skuplji valjda 300 eura,kad sam ih uporedio radije bih uzeo Moravu,ovo su uradili pravo dobro.Oktopode nećeš se baš usrećti sa Moravom,Imam atomizer samo problemi sa njim prvo ću prednosti. Pumpa i razvodnik standarni komet nemam primedbe,bure ko bure plastika.
Ram katastrofa 10 puta varen,postolje gde stoji pumpa (malo deblji lim) takođe,ventilator katastrofa,cev gde su nosači dizni katastrofa nisu u stanju da naprave od prohroma pa zarđa i pravi cirkus,dizne sam sve zamenio bile pločice stavio lehler sve u svemu koliko para toliko muzike.