Moje bure je u sustini OK ali vec se slabo vidi napred i pozadi kolicina tecnosti u njemu.Kad mi je crkao regulator nisam video koliko ima u buretu i kad sam zavrsio i otvorio bure nije ni pola potrosio.Nezgodno je to pratiti jer pozadi ventilator duva i rasteruje na sve strane pa nemoze da se zapazi jel sve uredu na atomizeru.Manometar je tako glupo fabricki postavljen da ja u sustini i ne vidim na njega nista kad sam na traktoru.
Novo bure ali ne ovakvo za moravu je 65 eura.
- - - - - - - - - -
Becarino ovo sam ja probao,palo mi na pamet ove dizne 230 din komad(dizna je 04,mala privreda,firma Mlaz),nisam hteo da dam 200-250 eura za dizne,uradio nove grane,sve me u sustini izaslo jeftino,samo jos da ubacim mesingane diznice 80 din komad jer ove plasticne mi ne ulivaju poverenje.Sad lepo imam sito i nemoze da upada svakakav krs u diznu kao kod orginal Moravinih.
Za ugao vrha dizne sam razmisljao ali nisam imao sa nekim da se posavetujem jer bi to bilo bolje.Hvala na savetu!!.Sutra cu da probam.Inace slike su od danas,to je prvo pustanje u rad posle generalnog remonta pa nisam testirao koliko trosi.Ovo sto je radio u mestu pokazuje da bi to trebalo biti to,mislim da ce kao i pre biti potrosnja 300 litara na pola hektara,prva brza,IMT 540,1600 obrtaja,540 obrtaja kardan.
Jos bi trebao da mu uradim "V"usmerivac na vrhu turbine????Dali to treba u sustini,ja to nisam dobio kad je bio nov.