Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Marko koje lehlerove za vetar? Ratarske IDK ili neke druge, IDK za vetar su namenjene do 3 bara,takođe imam problem sa zanošenjem,koristim lehlerove TR 4,i ubija me zanošenje pri najmanjem vetru.Manjim pritiskom smanjuje se zanošenje ali nije posao.I ja idem po procentu, a kojim diznama radite? ja sam ima mnogo problema sa zanosenjem sa Tr zutim diznama, pa sam nabavio lecherove za vetar i dosta je bolje.
Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока
Kapljice su jako sitne i mali vetrić ih zanese ka kabini ,nije to puno i jako je mali procenat većina završi tamo gde treba ali kada si bez kabine smeta jako taj mali procenat..Nemam atomizer ,ali mi cudno kad neko kaze da ima problema sa vetrom prilikom prskanja.. Pa zar ventilator nije tu da ,pored okretanja lista i razbijanja kapljica , oduva i hemiju gde treba ? Koliko jak vetar smeta ?
Procentu. Cak znam ljude da idu i u vegetaciji sa manje vode i drze se procenta. Ja se bojim to da radim pa idem sa 1000l/ha uvek cim se list pojavi.
Skoro sam kupio atomizer, i sad sam primijetio da na mjestu dje je svecica, pa onaj navoj, ima po malcicu ulja, je li to opasno, i zasto izlazi ulje ? Da nije zbog svecice?