Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komšija, ja imam isti takav, pa ako te nešto zanima možeš i da skokneš do mene, ili mi ostavi broj pa da ti javim ovih dana kad prskam pa svrati na voćnjaku, on je na putu Knjaževac-Svrljig. Inače atomizer je ok, imam ga 2 godine i nemam neke ozbiljnije zamerke. Pumpa radi odlično, reduktor za ventilator je jako dobra stvar, jer mi on u 2. brzini duva dosta bolji vetar nego isto agronov nošeni koji se šteluje samo na perajima.Ako ti je vetrovito obavezno uzmi usmerivače i neka ti postavi po jednu plavu diznu a umesto druge žute neka stavi one velike koje se šteluju ( bakarne, topovske kako god ih zovu, ali Saša u Agronu zna koje sam ja uzimao), jer jedino one mogu da probiju jak vetar i da dobace dovoljno, a ukoliko je mirno vreme navrtanjem se šteluju tako da ne troše više hemije u normalnim uslovima. Jedina stvar je da u jednu stranu baca bolje vetar a u drugu slabije, ali to je mana svih "običnih" atomizera bilo koje marke. Ne znam kojim traktorom ćeš ga vući ali ako ti je traktor do 50ks, razmisli o manjem atomizeru, ne toliko zbog same težine nego zbog toga što na manjim idu manje pumpe. Jednostavno za 4 hektara ( čak i za 10) ti je dovoljan i 700 litara.
To mi je trebalo, iskustvo drugih ljudi. Znaci maksimum 330l.