ASOCIJACIJA POLjOPRIVREDNIKA SRBIJE

Kruta akcija-i kod nas su organizovali i dok platim članarinu (što su u startu naglasili) sve gde sam tu sam-za neku mizeriju da se lomataš sa papirima

Ja sam bio danas na sastanku,bio je gost i pom.ministra Stegic,uglavnom odgovarao je na pitanja.A reakcija AP je po meni jako,jako losa,ljudi su sastanak jako razocarano napustili!

Pa negleda se interes seljaka vec pojedinaca.Hoce svi mirno da spavaju ko ce mocnim ljudima da stane na zulj mislim da bi tako svako uradio da je na njihovom mestu.

Uh sto volim da stajem na zuljeve to mi je omiljeni sport :D :zli: mamicu im svima :zli: Zato i zelim da razmenimo iskustva sa tim nasim 'divnim' asocijacijama i dr. i da se vidi ko je stvarno u borbi za seljake.
Sad je prilika da se pokaze ko je vera ko je nevera. Ako im prodju ovi silni nameti a i ovim jadnicima koji imaju ribnjake na njivama a treba da plate odvodnjavanje, onda sta ce nam kojekakve asocijacije i udruzenja!

Ja neznam zasto je tesko procistiti kanale ili iskopati tamo gde ih nema nije mi jasno gde taj novac ode od naknada danas ima mocnih bagera nema gde se nebi probili i kopali.Kod nas su prociscena 2 glavna gde kombinat crpi za navodnjavanje ostale mozes pregaziti ladno

stevo kad ti nije nesto jasno a ti razmisli gde su tu pare...

nekome je to vanredni trosak da pare odu tamo gde su namenjene...

sve novo sto su oni danas pricali tamo je prazna prica da se opravdaju dobijena sredstva koja je Miroslav Kish dobio uz pomoc bivseg ministra i sve je vise ocigledno da je clanstvo totalno razocarano delovanjem APV kako je i sam Robert rekao, a i to se cuje od mnogih poljoprivrednika jer su ovde u pitanju ocigledno interesi samo par ljudi ,,mi smo poslali naseg predstavnika na taj skup( cisto da ne kazu da smo protiv saradnje ,, ali mi sa poltronima ne saradjujemo) a mi smo imali sastanak sa srpsko nemackom bankom koja ce od jeseni poceti da kreditira seljake(ali samo male proizvodjace) i mogu vam reci da je to po onome sto su oni ponudili prava prica i mislim da ce konacno mnogi koji su do sada mutili sa tim ostati kratkih rukava. ima puno pojedinosti koje ce nam ici na ruku ali ne bih sada o tome vise . budite jos malo strpljivi sto se tice uclanjivanja radi se na tome a i na sastanku sa novim ministrom ali necemo cekati sigurno da se udje u njive dok ne bude nekih rezultata ili traktori i brrrrrmmmmmm.stevo nema mocnijetg od onoga ko proizvodi hranu zapamti to,, evo sta su uradili sa psenicom prodali su sve do zrna a sada ce narod ostati gladan ,,neko mora za to da odgovara.
Post je spojen: [time]1300906286[/time]
a sto se tice Dacica - pa ne mora on nas da primi ima nacina i metoda kako se seljaci bore za svoja prava! njima izadje 2000 taksista i oni im sve odobre a nas ima 800000 pa nek je od toga 300000 traktora pa nek od toga 1/3 izadje na puteve a mislim da hoce! onda ce nas sigurno primiti. moj licni stav je da se nista do daljnjeg ne registriuje jer svi imamo trajne registracije dok ne donesu zakon da se ovo ponistava onda mozemo da pricamo ,

normalno dok registracija vazi nemenjam nista, molio bih vas da malo pozurite sa tim,inace svaka cast za izlaganje :bravo:

Problem je sto mnooogi nemaju ni onaj najobicniji pecat sa tehnickoh,o instalaciji i kocnicama da ne pricam ...

Ne znam da li ste znali mislim da je jedino Provac znao jednu zanimljivost za Asocijaciju Poljoprivrednika VOJVODINE da su dobili kao pare za sirenje delatnosti i otvaranje novih kancelarija a oni otvorili dole u Srbiji juzno...smesno kako se sprdaju... :zli: :zli: :zli:

to bi isto bilo kao kad bih ja otisao u zanzibar da otvorim kancelariju za vojvodinu ,, tacno obicna sprdnja za one koji na citaju od pozadi ili ti u pravom smislu reci PRANJE PARA MOJ NORTH ili ti pravdanje onih 140.000,oo jevrica

АПС је данас имала сатанак гдином министром пољопривреде и могу вам рећи да је био веома користан састанак за разлику од претходних сто са гдином који је по мени више унистио пољ него сви до сада заједно , а видим и да се огласила асоцијација војводине која је незадовољна јер наводно држава није помогла сетву ,, па ако сте прави пољопривредници гдине мирославе киш онда вам је нешто и остало од прошлог министра јер докле год смо га ми нападали ви сте га бранили, е па сада уложите те паре које сте згрнули за време владавине вашег доброг министра који је очигледно ваљао само вама неколицини и колико видим прете неким штрајком Е то бих баш волео да видим ко ће изаћи да подржи ту вашу организацију чије је чланство величине једног обданишта а и оно је незадовољно.поззззз

Роберте колико ја знам, ја сам се баш на твоје изјаве и базирао ,а то што ти делиш пољопривреднике на шапчане и не шапчане то није ни мало коректно јер није АПС само шабац ту су пољ из целе Србије тако да мислим да много ниско удараш а боље би било да се мало више позабавиш са својом организацијом коју си ти сам на истом овом форуму испљувао ,и то са пуним правом јер знате ко вас води и како вас води а многе ће се ствари врло брзо разоткрити тако да ћеш тек онда имати материјала да будеш киван али не на нас већ на оне који вас лажу и уједно имају корист од вас.знаш ону стару заклела се земља рају да се све тајне одају.и ти сада желиш да протуриш причу овде на форум да смо ми били код министра зато сто је он шапчанин а и ја из шапца .СМЕШНО.прво и прво наше чланство се простире од Суботице преко Неготина па до Старе планине и према томе то је веома подло са твоје стране јер и Ваш представник је се са гдином драгином састајао стотину пута а да то АПС није знао и сви су састанци и конкурси за било какве пројекте били тајни а ми никада нисмо рекли сасатали се војвођани јер је то већ веома ружно и према томе мислим да си сам себи дао аутогол јер делиш људе по месту одакле су а не какви су, а између осталог ми смо се одмах по именовању новог министра обратили за састанак и то све урадили легалним путем тако да те твоје пецке не стоје а и по много чему смо честитија и поштенија асоцијација која нема мрља из прошлости па је то можда разлог зашто министар види у нама озбиљног партнера али ни то не значи да ћемо му ми бити покорни као што је то била ваша асоцијација према бившем већ ћемо наш став заступати до испуњења наших услова који су познати да не понављам а свако има право да се љути јер очигледно да има разлога за то јер сте тако навикли из прошлости алииииии.позззз

Јеб га онда ајд лепо да дигнемо сви руке од свега и да чекамо шта нам бог да. јер нама у овој земљи никако не ваља , ја не кажем ни за кога да ваљ,а док се не докаже, али ми смо сви до једног оптимисти и зато се и боримо ,па ваљда ћемо успети бар нешто да урадимо у наредних пет год, јер овако више не може.прво и прво ко год да је сада дошао на место министра ( ма ко то био ) то је тотални промашај од ове владе, јер шта вради мењати некога пред крај мандата владе , јер ако су увидели да пољ не ваља што нису реаговали одмах већ убацију играча у 93 мин да да го, е ја мислим да је то прекасно, ма ко то био и да је то само куповање времена а не да се нешто постигне и унапреди пољ производња.и на крају крајева још по стоти пут да кажем и да опет будем досадан,,ДОЛКЕ ГОД БУДЕ ПОЛИТИКА ВОДИЛА ПОЉОПРИВРЕДУ А НЕ ОБРНУТО ОД ОВЕ ЗЕМЉЕ НЕМА НИШТА,,

Bog' te materin,pa ja sam 15 god. optimista,al' nekako ne ide,bolje bilo dok sam bio pesimista!!

Isti koji su se ovajdili kod prošlog ministra ovajdiće se i kod ovog a ko je dosad visio visi i dalje dok ne padne

ја сам обелео од оптимизма и дао сам много од свог живота за државу и за боље сутра, и мислим да је кукавички да сада одустанем ,, е нећу ,јер ћу имати бар мало утехе, ако се бар мало промени на боље, јер ћу то сматрати и својим успехом, а ако сада станем мислим да би би се много разочарао ,јер доста су ме они разочарали и мислим да није фер да им допустим то задовљство.поззз

pa odustajanje i ćutanje nas je i dovelo dovde jer poljoprivreda je zadnja rupa na svirali i kao što provac kaže politika je vodila poljoprivredu a ne obrnuto kako bi trebalo da bude.zmija se u glavu tuče i zato nemoj da nas naš pogani mentalitet ubija u neslozi.svako zna,a ako i nezna naučiće da proizvodi više,bolje i kvalitetnije samo država je ta koja treba da stoji i ulaže u svoju poljoprivredu,u svoje ljude u svoju naciju...........

........a to će postići dugoročnim merama i programima razvoja i oživljavanja sela,pametnim,stručnim(a ne po partijskoj liniji)postavljanjem ljudi po opštinama koji bi učestvovali u programima razvoja i unapređenja svih grana poljoprivrede,ima mnogo načina kako,šta,koliko,gde ali suština je da država mora da stoji "iza"poljoprivrede i da se više zna ko kosi a ko vodu nosi

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh