talianu ovo je poruka za tebe a ne za one koji znaju da sednu na autobus i da odu do austriju , a tamo kad dodoju preskacu tramvajske sine da ih ne uhvati struja,, samo sledece da se zna: asocijacuju cine udruzenja koja broje po nekoliko hiljada clanova kao npr udruzenje vocara i vinogradara iz zupe koja okuplja vocare sve od negotina zajecara i cele centalne srbijr ciji sam ja predstavnik ,a o tome ko sta gaji je se ne bih toliko eksponirao ali samo za ove koji prozivaju a ne znaju nista drugo da urade jer je njima lepo a to je da je predsednik asoc bogden suljmanac uzgajivac svinja (600kom u turnusu) i 50 jutara zemlje a da ne pricam osebi jer ja sam skroman covek sa 7h od kojih su dava pod vocem ali mislim da to nema veze ko sta radi vec koliko je spreman da pomogne da se u ovom trenutku poboljsa polozaj seljaka , a sto se tice medija to cu ti samoi reci ,, a gde ti zivis ,, pa oni kad o nama objave reportazu odmah sutradan urednik bude pozvan i kritikovan , toliko ,a Zaharije pogrebnik srpske poljoprivrede je jedan od uzroka zasto je napravljena asocijacija jer nam je dosta takvih.a sto se tice osnivanja udruzenja mislim da to stoji do vas a ne do nas mislim da nije korektno da mi idemo od sela do sela i da teramo seljake da se udruzuju pa valjda ste i sami shvatili da je to osnov da bi se uspelo inace , APS nije dobila ni jedan jedini dinar ni cent i sve sto radi radi od sredstava koja ulazu samo clanovi asoc tako da ni po kom osnovu nemaju razlog da nam stanu na grbacu inace bi to odavno uradili i kao sto su naredili ovima koje placaju da izadju i podrze ministra jer oni to MORAJU jer su u njihivim dzepovima ,, molba za urednika da se skrene paznja clanovima koji vrdjaju i pokusavaju da zatvore temu o asocijaciji kao sto su uradili sa protestnom voznjom jer ljudi sa foruma vrlo dobro znaju ko je APS i kako radi i ko je vodi .hvala tu sam za sva pitanja