ASOCIJACIJA POLjOPRIVREDNIKA SRBIJE

@ talijanu oni misle ako su se registrovali u apr-u da je to to.A tamo ima registrovanih fantomskih firmi koliko hoces, zato i ne daju podatke ko je ko.A ako tu asocijaciju vode poljoprivrednici koji rade 50ari voca a ne ljudi sa nekoliko hektara ili plantaza koji su ulozili generacijski kapital onda neka hvala za uclanjivanje.Misle da mogu sa nekim asocijacijama,zadrugama itd da ponovo pokradu seljake.Malo su se zajebali niko nije vise nepismen kao moj deda sto su ga prevarili komunisti pa im davao zemlje za udruzivanja asad oni sede u kancelarije i popuju seljacuma koji rade na njivama i dan i noc.Nema vise u ludog ovce a u mudrog vuna ta su vremena prosla. :nono: ::lose::

Drug moj,komunisti su otimali a ovima lepo odneseš na noge-u tome je razlika a zajebavaće oni nas još ojojo-Vidiš da niko ne mrda prstom po pitanju pristizanja računa za odvodnjavanje a njive nam leže u vodi,bio Dragin ali je stigao samo do ručka u restoranu,niko ne mrda po pitanju registracija poljoprivrednih mašina (veliki namet u vreme početka setve).Ministarstvo ćuti,zato nam je potrtebno masovnije organizovanje-APS je slaba jer je sigurno malo članova i ne može mnogo uticati na vlast a mi se ovde prepucavamo.Nije Provac kao Provac bitan nego je potreban neko da kanališe naše probleme a niko nije Bogom dan da večito vodi glavnu reč.To Provac pokušava sve vreme a vi ga napadate bez razloga i opet ponavljam nisam član ni jedne stranke i ne želim da se svađam sa poštenim poljoprivrednicima a sa onima kojima je dobro nema milosti.Zna se kome je danas u zemlji Srbiji dobro,pročitajte malo ovu temu od početka,pa će mnoge stvari biti jasnije :ppozdrav:

talianu ovo je poruka za tebe a ne za one koji znaju da sednu na autobus i da odu do austriju , a tamo kad dodoju preskacu tramvajske sine da ih ne uhvati struja,, samo sledece da se zna: asocijacuju cine udruzenja koja broje po nekoliko hiljada clanova kao npr udruzenje vocara i vinogradara iz zupe koja okuplja vocare sve od negotina zajecara i cele centalne srbijr ciji sam ja predstavnik ,a o tome ko sta gaji je se ne bih toliko eksponirao ali samo za ove koji prozivaju a ne znaju nista drugo da urade jer je njima lepo a to je da je predsednik asoc bogden suljmanac uzgajivac svinja (600kom u turnusu) i 50 jutara zemlje a da ne pricam osebi jer ja sam skroman covek sa 7h od kojih su dava pod vocem ali mislim da to nema veze ko sta radi vec koliko je spreman da pomogne da se u ovom trenutku poboljsa polozaj seljaka , a sto se tice medija to cu ti samoi reci ,, a gde ti zivis ,, pa oni kad o nama objave reportazu odmah sutradan urednik bude pozvan i kritikovan , toliko ,a Zaharije pogrebnik srpske poljoprivrede je jedan od uzroka zasto je napravljena asocijacija jer nam je dosta takvih.a sto se tice osnivanja udruzenja mislim da to stoji do vas a ne do nas mislim da nije korektno da mi idemo od sela do sela i da teramo seljake da se udruzuju pa valjda ste i sami shvatili da je to osnov da bi se uspelo inace , APS nije dobila ni jedan jedini dinar ni cent i sve sto radi radi od sredstava koja ulazu samo clanovi asoc tako da ni po kom osnovu nemaju razlog da nam stanu na grbacu inace bi to odavno uradili i kao sto su naredili ovima koje placaju da izadju i podrze ministra jer oni to MORAJU jer su u njihivim dzepovima ,, molba za urednika da se skrene paznja clanovima koji vrdjaju i pokusavaju da zatvore temu o asocijaciji kao sto su uradili sa protestnom voznjom jer ljudi sa foruma vrlo dobro znaju ko je APS i kako radi i ko je vodi .hvala tu sam za sva pitanja

asocijacija ne spava asocijacija radi i kad ovoj vladi treba 3 meseca samo da se rekonstruise mi za to vreme radimo a vladu bas briga sto ce setva za neki dan ,sto nece biti leba i sto ce srbija ostati gladna tj nece! uvescemo zito pa mi smo bogatiji od japana (sad je japan zbog katastrofe u krizi)oni se tako ponasaju kao da jedan ljudski vek traje 1000 godina ,katastrofa ,,nemam reci ,videcemo gde nas vodi ovaj advokat ,

upravo tako, treba sacekati, saslusati, odmeriti, odvagati i onda doneti zakljucak na osnovu svega, a ne donositi preuranjene zakljucke :ppozdrav:

Asocijacija poljoprivrednika srbije je jedan onako ukras cisto da se zna eto nasa drzava ima poljoprivredu.Slicne asocijacije i udruzenja u pekarstvu i mlinarstvu su uticale da se zabrani izvoz psenice.A jos nijednom nije asocijacija uticala na cenu psenice,kukuruza i soje.

steva 1984 je napisao(la):
Asocijacija poljoprivrednika srbije je jedan onako ukras cisto da se zna eto nasa drzava ima poljoprivredu.Slicne asocijacije i udruzenja u pekarstvu i mlinarstvu su uticale da se zabrani izvoz psenice.A jos nijednom nije asocijacija uticala na cenu psenice,kukuruza i soje.
Jel imate neki dokaz za ovo sto ste rekli ili samo pricate da prodje vreme ??

ti stevo ako nemas sta da kazes pametnije onda nemoj da lupetas kao otvoren prozor jer da imas i malo pameti ne bi tako pricao.kao prvo koja asoc pekara i kakvih fingiranih izjava,,to je prica za malu decu,,pa zar se sada bori za psenicu ? kada je sve sto postoji u srbiji izvezeno i zna se ko je izvezao i ko ce da uveze ,, koja bre zabrana izvoza kad psenice nema ni za burek a ne za leba? nemoj da si u zabludi i ne nasedaj na dezinformacije jer to je Prvi potez nove vlade,,prosli ministar dozvolio da se sve izveze a ovaj ce da zabrani :haha:sije mi ga djura ,, bolje razmisli sta ces da posejes jer kako ja vidim tek ove godine nece biti psenice jescemo kukuruz ako i on ne nestane.pozzzz

Ja sam za sebe posejao koliko meni treba jer volim domaci hleb od svoje psenice pa sameljem i pecem prelazim na profitabilnije kulture.Srbija je zemlja cuda videces,nazalost vi mozete iz asocijacije jako malo da uticete ili nikako

kada bi svi bili kao ti egoisti gde bi bio kraj ovom svetu,, zamisli da je tesla rekao ,,ej ja sam za sebe izmislio struju a vas ko ,,jj..ne znam kakva ti je perspektiva u zivotu kad razmisljas tako samozivo ,ja imam da jedem a vi crknite .mozda mnogi od nas imaju mnoggoo vise od tebe ali ne razmisljaju tako i ti imas mnogo pogresnu filozofiju u zivotu tebi je casa uvek prazna do pola umesto da ti je puna do pola ,,razmisli malo gde ce te to odvesti .pozzz

Zasto da sejem i da i da se zrtvujem i da izlazim barabama u susret neka se i drugi solidarisu i malo zrtvuju a ne seljaci sejacu psenicu cim daju vecu cenu a ne da izlevate sve redom.Ja imam svoju perspektivu zavrsio sam srednju skolu studiram.Bratu cu pomagati u ratarstvu jer je to vise sezonski posao.Ako se nezaposlim povecacemo koliko budemo mogli povrsinu zemlje i gotovo.Malo smo otisli nazalost :off_topic:

Stigao dopis iz ministarstva unutrašnjih poslova od Dačića u kome nam je obrazloženo da je prezauzet i ne može da nas primi,kao i to da registracije i osiguranja traktora moraju da se plate.Niam baš siguran da će ova vest obradovati ljude koji se bave poljoprivredom.Ipak to je njihov stav a naš odgovor će uslediti veoma uskoro.....................

nadam se da ce biti malo agresivniji , bar neka blokadica a mi smo tu blokirali smo i blokiracemo.

Pocetne simpatije su mi na strani Asocijacije poljop. Srbije. Ova druga asocijacija poljop. Vojvodine je upravo promenila ime i sad vise nemam pojma u vestima kad nesto procitam o kome se radi?? Ovde sam iskopao clanove ove druge asocijacije koja je podrzana/ili bar njihov sef sa 140 000e od strane vlasti/ http://www.asocijacijapoljoprivrednika.rs/modules/smartpartner/ Samo to mi je dovoljno da mi ona prva bude bliza. Da li ste zastitili svoje ime? Stavite nam neki link do sajta ako ste ga uradili. Sta je bilo sa onom pricom da se mozemo uclaniti i mi obocni vlasnici gazdinstava koji nemaju udruzenja u okolini?

cukaneca je napisao(la):
Pocetne simpatije su mi na strani Asocijacije poljop. Srbije. Ova druga asocijacija poljop. Vojvodine je upravo promenila ime i sad vise nemam pojma u vestima kad nesto procitam o kome se radi?? Ovde sam iskopao clanove ove druge asocijacije koja je podrzana/ili bar njihov sef sa 140 000e od strane vlasti/ http://www.asocijacijapoljoprivrednika.rs/modules/smartpartner/ Samo to mi je dovoljno da mi ona prva bude bliza. Da li ste zastitili svoje ime? Stavite nam neki link do sajta ako ste ga uradili. Sta je bilo sa onom pricom da se mozemo uclaniti i mi obocni vlasnici gazdinstava koji nemaju udruzenja u okolini?
Ja neznam sta da ti kazem,nase udruzenje je u APV-u i mogu slobodno reci da smo mi duboko razocarani.Neko je lovu pokupio(neku) i sve sto se tamo dogovori izmedju 4 zida,to tamo ostaje.
Nema nikakve akcije,za razliku od APS.Zapravo jedina akcija je ta "jeftinija" nafta i sajt koji si postavio!Nista vise...

Nazad
Vrh