panonac
Prijatelj Foruma
Kod nas je druga prica,nadmorska visina 250 metara,prvi poseju a zadnji beru,al da lepo izgleda,milina za oci.2011 16% vlaga 6500 kg/kj - 2012 13% vlaga od 500 do 1100 kg/kj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas je druga prica,nadmorska visina 250 metara,prvi poseju a zadnji beru,al da lepo izgleda,milina za oci.2011 16% vlaga 6500 kg/kj - 2012 13% vlaga od 500 do 1100 kg/kj
jesu to cene za ovu godinu?Cena AS ce se kretati od 2900 za najjeftiniju klasu,do 4600 do najskuplje klase.Tu spada silaz160.
Naravno,pakovanje po 30000sj.
hvala kova77. ЛКЛ {{ jesi sejao mozda 66? ja sam resio da pokusam sa as160 za silazu i 66 za zrnoJesu.6-7 eura doplata za tretman semena.
Kolega gde si video cenu? meni bi interesovao par hibrid od njih uzeo bi al jos kod nas u okolini nit znaju cenu as hibridaCena AS ce se kretati od 2900 za najjeftiniju klasu,do 4600 do najskuplje klase.Tu spada silaz160.
Naravno,pakovanje po 30000sj.
Nisam video,nego je sinoc bila prezentacija AS hibrida u nasem selu.Kolega gde si video cenu? meni bi interesovao par hibrid od njih uzeo bi al jos kod nas u okolini nit znaju cenu as hibrida
Sta se sa tobom desava?Znaju li se cijene AS72? Koji AS bi preporučili za sjetvu na samom kraju aprila i prve dane maja? Imam lucerište koje treba orati pa planiram da skinem prvi otkos i zatim posijem kukuruz, radi se o pola hektara. Kukuruzi bi brao beračem naravno.
Znaju li se cijene AS72? Koji AS bi preporučili za sjetvu na samom kraju aprila i prve dane maja? Imam lucerište koje treba orati pa planiram da skinem prvi otkos i zatim posijem kukuruz, radi se o pola hektara. Kukuruzi bi brao beračem naravno.
Da...reklama je cudo.Meni nije tesko ja citam sve volim da cujem ljude sa iskustvom mene zanima as 66 i as 160 za silazu da li je neko sejao ove hibride prosle susne 2012 godine, i da li ste mozda culi vest da je as napravio i silazni as 170?