Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vi ste Mikalacki?Laza?Zelena kuca sa tri-cetiri prozora?Ne znam ,sneg je pokrio parcelu .
Kupovali smo ranije arpadzik od vas ja i otac,prijatelji...dok nije postalo pomodarstvo da se seje ovaj navodno uvozni.Jesam Mikalački ,jesam Lazar ali kuća nije zelena ,ima tri prozora sa ulice.
Narodski receno od sorte mozes da ostavis seme za dalju reprodukciju a od hibrida ne.Ima raznih vrsta hibrida u zavisnosti od roditeljaAko moze malo pojašnjenje oko hibrida i sorti. Šta je šta? Vidim da se i u pšenici pominju i hibridi i sorte...
Mislim da nije greška u proizvodnji nego u čuvanju arpadžika ,tokom zime .Trebalo bi ga čuvati u skladištima gde je moguće kontrolisati temperatura i vlažnost ,kako ne bi došlo do jarovizacije.Do koje greske dodje u proizvodnji arpadzika kada posle u proizvodnji konzumnog luka od tog istog arpadzika odredjeni deo tera u cvetna stabla(bikove) i dali je to moguce nekako spreciti?