Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kažu gubi se garancija ako odnos prednjih i zadnjih nije isti. Ja ne vidim razliku a čak sa uskim nebi uključivao prednju vuču jer ne treba. Svejedno kockica je bačena da traktor bude sa uskim gumama pa šta Bog da.Kupio sam u Backom Petrovom selu kod poznatog trgovca gumama. Prednje ne vidim potrebu da menjam.
Uskladjen je odnos, smes upaliti prednju vucu. Cak sam i kamion od 50t bruto slepao sa uzanim gumama.Kažu gubi se garancija ako odnos prednjih i zadnjih nije isti. Ja ne vidim razliku a čak sa uskim nebi uključivao prednju vuču jer ne treba. Svejedno kockica je bačena da traktor bude sa uskim gumama pa šta Bog da.
Sent from my SM-A415F using Tapatalk
Oko 2500 eura je skuplji 854Koliko je sada 704 a koliko 854? Hidraulika im je ista. Buka ista. Menjac bolji na 854 po meni. Krajnja brzina 30km/h 704 vs 40km/h 854.
a putnih troskova sigurno oko 15000dinFilter ulja ,dva filtera goriva i 10 l ulja 35000 ala im radi digitron