Posle kažu skupo održavanje zapadnih traktora a pod koju rubriku spada održavanje ovih!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako pišete za Tumosan to sam shvatio važi trenutno za ove kupovine ili u ovom nekom periodu, valjda takav AKCION. Spremni su da te uslove upišu u račun, ali garancija samo godinu ili 1200rs. Prevoz nije u sklopu dogovora, ali bi sada dovezli. Očigledan pad prodaje. U Agtotec kažu da prodaju dosta i da je isporuka za mesec do dva. Marketing ili istina ko bi ga znao.Da ne pomislite da sam njihov zastupnik iznosim samo svoje iskustvo sa njima.Taj prvi servis mi je samo delovi iznosio 24000 dinara plus putni troskovi.Taj servis od 7500 din je bas malo 10 lit shell ulj je kostao oko 5000 din 2 filtera vazduha oko 3500 din plus ostalo
Изгубио би опкладу.Био 52000 сад 54000.Не питај како знам.Je li moguce da su arme jeftinije u BiH? Smio bih se opkladiti da mi je prodavac rekao za 854 23 hiljade eura. Ili ja nisam nesto dobro razumio.
Пре бих рекао лоша искуства.Онај клип на ут их је покопао добро баш.Ako pišete za Tumosan to sam shvatio važi trenutno za ove kupovine ili u ovom nekom periodu, valjda takav AKCION. Spremni su da te uslove upišu u račun, ali garancija samo godinu ili 1200rs. Prevoz nije u sklopu dogovora, ali bi sada dovezli. Očigledan pad prodaje. U Agtotec kažu da prodaju dosta i da je isporuka za mesec do dva. Marketing ili istina ko bi ga znao.
Sent from my SM-A415F using Tapatalk
Ja pričao sa vlasnikom velikog tumosana,kaže malo taj iz Sombora preterivao,pitam kakav njegov,kaže super samo zajebavao kompresor i na kraju ga skinuli.Пре бих рекао лоша искуства.Онај клип на ут их је покопао добро баш.
Prijatelj doterao armu 1054 prosli ponedeljak a uplatio jos u junu.U Agtotec kažu da prodaju dosta i da je isporuka za mesec do dva. Marketing ili istina ko bi ga znao.
Sent from my SM-A415F using Tapatalk
papucica nozna da ti neglavi,ja sam skalperom onu gumu ispod papucice malo iseko,i nezeza vise,pogled i tamo.ako ti je sajla okKako rešavati gas na sajlu kad neće da se vraća, kompresorom sam izduvao prašinu stavio malo ulja i opet zeza. Kako ovde neki kažu jebo ga konstruktor.
meni je stigla za 1.5 mesec,cekanja.rekli 2 meseca a stigla malo ranijePrijatelj doterao armu 1054 prosli ponedeljak a uplatio jos u junu.
Podmazi sajle na bosch pumpi. Imas dve. meni je glavila noznaKako rešavati gas na sajlu kad neće da se vraća, kompresorom sam izduvao prašinu stavio malo ulja i opet zeza. Kako ovde neki kažu jebo ga konstruktor.