Arma Trak

854 Nosi šestorednu Majevici kao od šale a potrošnja oko 5l po hektaru možda i malo manje nisam baš precizno merio.
 
Trosi kao i Rusic a udobnija je od rusa. Sto reko nas kolega Dragan18 valjda vredi 1l/sat klima, kabina i normalni menjac.
 
Si probao da skroz stanes tj stisnes kvacilo ali ne smes da izbacuješ iz R dok traktor ne stane skroz. Pa tek onda kad stane saltas. Mislim ne znam za Armatrac ali tako radim na IMT i nikad ne krci
 
Ne mogu odgovorno da tvrdim koliko nisam merio to je na osnovu količine goriva koju dolijem. Tu treba računati i put.
 
Pitao sam za potrosnju arme sa snimka, koja nema klimu pa ne mogu da joj oprostim potrosnju. Kabina je ok sem buke, a i to je ozbiljna zamerka.
 
Poslednja izmena:
Krci menjac, nema klimu,bucna je i puno trosi,a i odrzavanje je paprika Po cemu je onda bolja od rusa ?
to ce ti najbolje reci onaj ko ima oba dva traktora uglavnom sigurno je udobnija od rusa a potrosnja i odrzavanje je druga prica moj komsija kaze svaka udobnost kosta nema nista za dzabe,,,zavisi ko na sta gleda neko oce jeftino odrzavanje neko malu potrosnju a neko udobnost a sve tri stvari su tesko izvodljive a ako jesu one i kostaju
 
854 je tier0. Trosi u prevozu isto kao 892 rusic. Rusic je brzi i malo jaci. Sve drugo je na strani Arme. 5l/ha za setvu sa 6x70 mislim da u ravnici nece potrositi. Sa setvospremacem 2.9m posle uredjanih 127kj potrosio je 360l+-2l. U radu sa 757.20 trosi kao i 558 a ore kvalitetnije i brze za 50%. Tier3 trosi 5-7% vise zbog bregastih sto je vec pisano.
 
Nazad
Vrh