Arma Trak

Strasno, bar da si prokockao ili potrosio po kafanama pa da ti bude manje zao...

Nego ima li neko nekog iskustva sa malim Armatracom (512,514,612,614) Koliko vidim izmedju 514 i 614 nema apsolutno nikavke razlike, vrvt je samo pumpa drugacije podesena. Bio bi zanimljiv za voce u varijanti bez kabine (samo takva i postoji doduse), a dosta nudi za svoju cenu.

Zato ja proverim apsolutno svaku firmu sa kojom saradjujem u nbs, na blokade. Pa vidiš otprilike koliko toliko kako posluju...

Kolega i to sto proveris opet ne znaci nista. Oni mogu da planski naprave ulaz novaca od tipa 20 traktora x 50k evra i da pobegnu sa 1mil eura. Doo i drzava je to omogucila.

Pa provjerio sam, firma dovozila traktore stalno, jednom kolegi traktor, drugom traktor i kombajn, ali eto popušio sam, nisam jedini, pokupio je lovu u tom trenutku od više nas i onda stečaj... Stvar je što ne mozeš ni pravnim putem nešto napravit, a državi se jebe, takve stvari uopće ne štiti, tj. štiti lopove, zato su se kod nas zbog tog počeli ubijati. To i je valjda jedina opcija...

Imao sam do sada: pucanja vezdusnog creva sto vodi vazduh u kabinu na 30-40 sati. Pucanje cevcice sto vodi ulje na pomocne cilindre, pre koji dan sam zamenio amortizer vrata. Pukla mi je sajla prednje vuce u prvih 5kj oranja jer nije bila u fabrici namazana. Curenje spojnica za hidrauliku. Kvarovi su reseni brzo i nista do sada nisam platio sem amortizera 1200din jer je posle garancije se to desilo. Traktor ima 600 sati i razmisljam sada o 804fg armi. Sigurno je New Holland bolji nemam posla za njega da bi ga platio 40+pdv.

Za ove stavke u garantnom roku su dolazili iz servisa? Jesu li naplaćivali put i hoće li za takve stavke da pređu skoro 300km

Imao sam do sada: pucanja vezdusnog creva sto vodi vazduh u kabinu na 30-40 sati. Pucanje cevcice sto vodi ulje na pomocne cilindre, pre koji dan sam zamenio amortizer vrata. Pukla mi je sajla prednje vuce u prvih 5kj oranja jer nije bila u fabrici namazana. Curenje spojnica za hidrauliku. Kvarovi su reseni brzo i nista do sada nisam platio sem amortizera 1200din jer je posle garancije se to desilo. Traktor ima 600 sati i razmisljam sada o 804fg armi. Sigurno je New Holland bolji nemam posla za njega da bi ga platio 40+pdv.
Ok, slažem se. Hvala na opsežnim informacijama. Hteo sam uzeti nešto u zamenu za 577.

Za ove stavke u garantnom roku su dolazili iz servisa? Jesu li naplaćivali put i hoće li za takve stavke da pređu skoro 300km
Nista nisam platio. Platio sam samo servise na 100, 250 i 450 sati. Za vazduh su dosli u roku 24h jer je bilo nepodnosljivo u kabini od buke raditi a bila sezona. Znam za slucajeve gde su ljudima davali zamenski traktor dok be oprave tvoj ako je u pitanju sezona i da ne mpgu da ga rese za dan-dva.

Dali neko poseduje 584e ili 704?
Planiram da kupim jedan od ova dva...
Ja sam gledao i jedan i drugi i više mi se svideo 704e+ iz razloga što: može međuredno bez zamene guma, ore dve brazde lagano čak i u težoj zemlji, nije glomazan i okretniji je. Reverzer mu je poseban a ne kao kod 854 redukcija dve napred jedna nazad pa ide sporije i desnoruk je kod 854 a levoruk kod 704 po meni je levoruk bolje. Masa oba traktora je u 100kg. Ne sviđa mi se: manji izbor brzina 10 + 10 i max brzina je do 30 a ne 40km/h, dugme (prekidač) za memorisano dizanje i spuštanje je čudan najblaže rečeno, kabina je mala i tu staje jedan obrok i balon vode, putnik može da bude dete do 7 godina. Sve ostalo je manje više isto. Moj glas je 704e+ naslednik pokojnog 577dv. Traktor dimenzija i snage kako smo mi sa do 30ha i navikli za sve operacije. Opet napominjem brine me dugovečnost turskih sklopova.

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Nazad
Vrh