Ja nikad nisam vozio rusa samo Rakovicu 76 i 558. Ako je buka kao u Rakovici dzaba ga bilo.Buka je otprilike kao i na rusu 82.1
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja nikad nisam vozio rusa samo Rakovicu 76 i 558. Ako je buka kao u Rakovici dzaba ga bilo.Buka je otprilike kao i na rusu 82.1
Ja bi ako planiraš nešto da radiš sa njime došao na 15 minuta da vidim koliko je to bučno. Da li bi moglo?djjova Traktor sada ima 30 radnih sati napravljenih u vožnji dakle nije radio ništa. Buka jeste veća nego što sam očekivao dif. malo pišti a i auspuh bi mogao da bude malo bolji. Na podu kabine nema nikakve zvučne izolacije samo guma, da je ima sigurno bi bilo bolje. Nije to toliko strašno samo mogli su malo da se potrude.
Ima li ko?Najbolje da odes do njih ili do nekog ko ima pa da probas.
Onda ništa, meni bi on radio sve i teške radove. Nemam ja mnogo da radim zemlje, al nebih kupio dok ne vidim u radu.On do setve neće da radi ništa radim sa drugim traktorima pripremu.
To sam ja stavljao cim sam ga kupioZa 1.5m2 azmafona koji kosta oko 700din podigne se guma sa poda kabine iskroji se azmafon i dosta tise bude u kabini a ne kosta puno. Ko voli moze preko svega da isece stavi etison i on bi jos dodatno smanjio jedan deo buke.
Hteo sam ja da stavim azmafon, onda moraš da prepravljaš nožni gas...Za 1.5m2 azmafona koji kosta oko 700din podigne se guma sa poda kabine iskroji se azmafon i dosta tise bude u kabini a ne kosta puno. Ko voli moze preko svega da isece stavi etison i on bi jos dodatno smanjio jedan deo buke.
Imas li neku sliku kako si uradio i sa kojom debljinom si isao?To sam ja stavljao cim sam ga kupio
Na 35km Sam od Kragujevca. Arma 854, javi mi Samo Kada planiras da dodjes. Mozes probati na traktoru sve sto te zanima, ili Kada se prolepsa vreme mozes probati I u radu.Ima li ko?
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Javljam se.Na 35km Sam od Kragujevca. Arma 854, javi mi Samo Kada planiras da dodjes. Mozes probati na traktoru sve sto te zanima, ili Kada se prolepsa vreme mozes probati I u radu.
Ja sam našao na netu original za vozila i skuplji je, a imaš otkucaj azmafon prodaju kao građevinski materijal.Imas li neku sliku kako si uradio i sa kojom debljinom si isao?