markojx
Član
Meni radi posao mislim za lake poslove je bolja kupovina od belarusa mtz 820
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas sigurno na kotur ako nemas kompjuter za hidrauliku da nastelujes na koliko da podize maximum i kad stisnes dugme on podigne dokle si ti odredioNema granicnik dize na maksimalnu visinu
Pazi na stepenik kazes vec si leteoMeni radi posao mislim za lake poslove je bolja kupovina od belarusa mtz 820
A tek onda se motor razbudi koliko se sećam da ste spominjali.da radio moz slusati do 1500 obrtaja motora posle toga odvrnes do kraja i poludis od buke
Nije to ništa, meni se javio jedan kolega koji me pitao kako se ponaša i koliko troši Arma 1104 lux pri oranju na dubinama od 45-50 cm...Možda grešim ali sve je to meni svileno napravljeno. S druge strane za te pare mislim da je Arma najbolji izbor. Kod nas ima 2 komada od 80ks jedan od 100 i jedan od 120.
Mada od svega na tom 120 samo mi se svidja Dajc motor a sa svim tegovima teži samo 600kg od mog kineza kocke od 80ks. Već sam u nekoj od tema komentarisao orao je sa 3x35 khun i potrošnja lepih 28l/kj.