aca74
Član
I tih 50 nije malo. Al je prihvatpjivije nego 75. I opet i taj steyr se takodje kvari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bas ovih dana gledam neke traktorske viljuskare, imam na traktoru prednju hidrauliku pa sam mislio da kupim neki polovan traktorski. Koji je model viljuskara? Jesi to skoro pazario?
Razlog je po meni sto su uzane radijalne a siroke dijagonalne. Po leniji idem.brzinu vise sa ovim gumama.Uzane udobnije? Kako?
Ja bas ovih dana gledam neke traktorske viljuskare, imam na traktoru prednju hidrauliku pa sam mislio da kupim neki polovan traktorski. Koji je model viljuskara? Jesi to skoro pazario?
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Koliko te je to kostalo okvirno? Izvinjavam se za off.Mislis kran od obicnog viljuskara elektricnog ili dizel(plin) , ako imas aparat za varenje i znas da varis kupis kran od rashodovanog viljuskara da je ispravan , vecinom elektro viljuskari prije odu u rashod i sam dovaris kopcanje za traktor i zavrnes brzokopcajucu spojnicu za hidraulik. Ja tako uzeo kran od nekog elektro stil viljuskara , taj se nije puno naradio , od trgovca koji svercaju strojeve iz njemacke i dovario kopcanje , uzeo najmanji koji je imao oko 250kg, ostalo bilo sve masivnije i vece.
Jesi kupio kran pa sam navario ili si uzeo vec namenski pravljen za traktor? Ako neko zna gde mogu da se nabave rashodovani elektricni viljuskari neka napise na pp da ne spamujemo vise ovde temu.Uzeo sam ja jedan pre mesec dana ima tri izvoda, baš zato što je pozadi isključuvo sam tražio sa bočnim pomakom 650 e. Diže 3m kad se okrenu viljuške i digne se na poluge bude preko 4 m, ide džambo u vučeni rasturivač bez problema. Mala stvarčica ali za seosko domaćinstvo veliki spas.
Koliko te je to kostalo okvirno? Izvinjavam se za off.
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk