Кад се власник није сетио да уговорном клаузулом забрани тако нешто..
Ajde odgovori ali iskreno dal si ti predvideo ovakvu mogucnost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Кад се власник није сетио да уговорном клаузулом забрани тако нешто..
Ajde odgovori ali iskreno dal si ti predvideo ovakvu mogucnost.
А што, наопако?Takav ugovora ja nikad nebih potpisao.
Zasto bih ponudio ponovo zakupcu ako imam boljeg zakupca.
Ako si zakupodavac i daje u arendu na odredjen period onda je najbolje posle isteka zakupa da je povrsina slibodna i u ponudi najboljem ponjudjacu.
Kupio Beogradjanin zemlju u Vojvodini pa covek bi da izvuce maksimum od te zemlje! Neko pomisli da sve sto leti se je.e (b ili d)! Niti mu pada napamet da je velika verovatnoca da to KJ moze sledece ili one druge god. vredeti samo 2000 e ili manje!
Uvek se najvise neradnici ili arendasi vise ograde pa cak i sudski, od zakupoprimce koji zanju samo rintati a na kraju kad podvuku crtu mogu lako i biti u gubitku!
Mislim da ne zasluzuje toliko paznje! Ako je znao da plati ne brinite zna on i dalje sta treba, ako ne, dobro dosao u svetu poljoprivrede gde nikad belo nije belo kao ni crno, crno!!!
To on uopsteno.
Nisi se valjda nasao prozvan?
Ne vidim nigde da je spomenuo tvoje ime![]()
Susa, smanjenje subvencija ( da ne kazem ukudanje), pad cene proizvoda, sve veca zaduzenost, manja zarada po jedinici povrsine itd, itd.
Koliko imas godina, ako nije tajna ?
ako imas toliko godina onda se sigurno secas kako je 90-tih arenda i cena zemlje pala na minimum minimuma. Niko ziv nije hteo da radi zemlju u zakup jer se nije isplatilo. Bilo je dosta parloga, mada su i onda ljudi morali da jedu. Suvise gledas propagandu i verujes joj koju plasiraju vlade u beogradu.